GTX 960 eGPU siyah ekranda kalıyor

OkanKarali0053

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Grafik
Arkadaşlar her şeyi düzgün yapiyorum ama siyah ekranda kalıyor. Uyku modunda yaptim beyaz ekranda kaldi, yeniden başlattim siyah ekran BIOS modding yaptim yine olmadi. eGPU setup varmiş onu yükledim yine olmadi mavi ekranda kaldi bir türlü olmuyor, anakart Aliexpress'den almiştim K53sv monitör kullandim yine olmadi.
eGPU setup 1.35 yükledim bilgisayara, yeniden başlattim geldim eGPU 1.35 menüsüne, sonra ekran kartini taktim. eGPU HDMI bilgisayara bağladim, mavi ekran verdi yeniden başlatim, siyah ekranda kaldi, sorun nedir? Uyku modunda denedim, siyah ekran veriyor. eGPU setup 1.35 programinla denedim, taktiğim gibi mavi ekran oldu. Yeniden başlattim, siyah ekran. Sorun nerede sizce? Kullandiğim aparat mini PCI-e v8.0 exp gdc. Sistem özelliklerim:
-- ASUS K53sv.
-- i3 2310M işlemci.
-- 6 GB RAM DDR3.
-- NVIDIA GT540M 2 GB ve Intel HD 3000.
-- eGPU (GTX 960) bağlayacağım.
-- Monitör 1920X1080
Vidyo 1
Vidyo 2

Kullandığınız adaptörün anakartınızı yakmadığına şükredin. O adaptör sorunlu v8.5 altı ürünleri almayın.

V8.4 yanlış yazmişim siyah ekran sorunu bir türlü yapamadim. farkli bir laptopa takinca çalişiyordu okuyordu ama görmiyordu bu başka bir sorun tabi kendi laptopumda siyah ekran veriyor

Siz zaten çok uğraşmışsınız. Çoğu yöntemi denemişsiniz. Benim önerebileceğim maalesef bir çözüm yok. V8.4'de problemli olabilir bu arada.

Teşekkürler ginede 2 anakart değiştirdim ilkkinde çalişiyordu 43 hata kodu vardi bozdum anakarti simdikini Aliexpress sipariş vermiştim olmuyor BIOS beyaz liste gibi bir şey varmiş ondan olabilirmiş. kaldirilmasi gerekiyormuş yoksa okumuyormuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı