GTX 960 H1Z1 Ekran Titreme Sorunu

• Konuyu başlatan scalp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.817

scalp

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım bir sıkıntıyı anlatacağım size, yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle yaşadığım sorun ekran titremesi diye geçiyor galiba. Siyah dalgalar halinde ufak ufak titremeler var. Ama bu sadece bir oyunda fark ediyorum. O oyunda h1z1. Normalde herhangi bir titreme olmuyor ama h1z1'de titreme oluyor ve alt+tab yaptığım zaman bu titreme google vb yerlerde de fark ettiriyor.
Ekran kartım : GTX 960.
Monitör: Phılıps'in VGA monitörü. Bu ikisini DVI çevirici ile kullanıyorum fakat kaliteli bir çevirici. Sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki VGA bağlantısından veya oyun ayarlarında V-Sync açık olduğu için olabilir. Eğer V-Sync açıksa kapat. Eğer hâlâ devam ederse bu sorunla daha derinden ilgilenirim.

Belki VGA bağlantısından veya oyun ayarlarında V-Sync açık olduğu için olabilir. Eğer V-Sync açıksa kapat. Eğer hâlâ devam ederse bu sorunla daha derinden ilgilenirim.
V-Sync kapalı hocam VGA ile başka monitörde de denedim aynı sorun var. Yardımcı olursan çok sevinirim. Ve sunuda söyleyeyim LOL'de de fps limitsize çekince dalgalanma oluyor.

V-Sync kapalı hocam VGA ile başka monitörde de denedim aynı sorun var. Yardımcı olursan çok sevinirim. Ve sunuda söyleyeyim LOL'de de fps limitsize çekince dalgalanma oluyor.
Ekran kartınım sürücüsü güncel mi? Belki bundan da kaynaklanabilir. Bir de sorum olcak. Monitörünün tam adı nedir? Bir de ona göz atmayım.

Ekran kartınım sürücüsü güncel mi? Belki bundan da kaynaklanabilir. Bir de sorum olcak. Monitörünün tam adı nedir? Bir de ona göz atmayım.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim . Bu arada hdm dönüştürücü ile denedim titremem olmadı fakat görüntü kalitesi dva dönüştürücüsü kadar olmadı.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim . Bu arada hdm dönüştürücü ile denedim titremem olmadı fakat görüntü kalitesi dva dönüştürücüsü kadar olmadı.
DVI monitörler hakkında titreme sorunu yaşıyanları gördüm. Bir süre böyle idare et. Sonra para biriktirip bir HDMI monitör alırsın. Sanırım DVI, GTX 960 için zayıf kalıyor. Ben şiddetle HDMI öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı