GTX 960, i74790k düşük FPS Dota 2

Kemal Gülpınar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum benzer konular var daha önce de açmışımdır sağda solda ama hala çözümünü bulamadım. GTX960 4 GB Msi ekran kartı var bende yanında da i74790k işlemci. Şimdi sorun çok garip daha doğrusu 2 farklı varyasyonu var sorunun. İlk olarak oyun düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda aynı FPS'i veriyor hatta yüksek ayarlarda daha fazla FPS aldığım bile oluyor. Benq xl2411 z monitörüm var. 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum yani çözünürlükten dolayı işlemci kullanımı gibi bir şey olacağünu sanmıyorum. Daha fazla FPS almak için nVidia control panelden ayarları da kıssam oyundan ayarları da düşürsem FPS düşüyor 60 - 120 arası oluyor. Yüksek ayarlarda ise 100 FPS civarı sizce bu durum normal midir? aynı ekran kartı ve işlemciye sahip arkadaşlarım çok daha iyi FPS alıyorlar. Evet nVidia control panelinden maksimum güç ayarlı modda. Özellikle Recep bey el atabilir mi kendisine sosyal medyadan özel mesaj attım ama geri dönmedi bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi? Ne yapmam lazım 700w PSU ve harici soğutucum var. Isınma işlemci ve ekran kartında 60 dereceyi geçmiyor. İşlemci de 55 dereceyi bile görmüyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı