GTX 960 için işlemci önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu
İşlemcim Intel Q6600 4 çekirdek 775 pin ekran kartı Zotac GTX960 4 GB ve acayip darboğaz yapmıyor ama biraz darboğaz yapıyor. bana 775 pin Q veya E serisi bir işlemci önerir misiniz?

İşlemcim Intel Q6600 4 çekirdek 775 pin ekran kartı Zotac GTX960 4 GB ve acayip darboğaz yapmıyor ama biraz darboğaz yapıyor. Bana 775 pin Q vEya E serisi bir işlemci önerir misiniz?

Q9500 alın. Q9650 bulursanız alabilirsiniz ama gereksiz pahalı olacaktır. Bundan iyi olarak önerebileceğimiz bir işlemci yok. Geçenlerde QX9700 falan 1000TL idi. O fiyata zaten sistem toplanacağı için önermiyorum. Bence en iyisi bütçeye bağlı olarak anakart RAM işlemci değişimi olacaktır çünkü ekran kartınız iyi bir ekran kartı ve onla uyumlu bir sistem daha iyi olur.

Q9500 alın. Q9650 bulursanız alabilirsiniz ama gereksiz pahalı olacaktır. Bundan iyi olarak önerebileceğimiz bir işlemci yok. Geçenlerde QX9700 falan 1000TL idi. O fiyata zaten sistem toplanacağı için önermiyorum. Bence en iyisi bütçeye bağlı olarak anakart RAM işlemci değişimi olacaktır çünkü ekran kartınız iyi bir ekran kartı ve onla uyumlu bir sistem daha iyi olur.

Gene darboğaz yapacak. Ben Q9550 ve GTX960 2 GB kullandım bir süre. İşlemci kafayı yerken ekran kartı yatıyordu. Mecbur anakartı değiştirip çok daha iyi bir işlemci almalısınız ya da OC yapmalısınız ama size tavsiyem bütçeniz varsa anakartı değiştirip yeni bir işlemci alın.

Gene darboğaz yapacak. Ben Q9550 ve GTX960 2 GB kullandım bir süre. İşlemci kafayı yerken ekran kartı yatıyordu. Mecbur anakartı değiştirip çok daha iyi bir işlemci almalısınız ya da OC yapmalısınız ama size tavsiyem bütçeniz varsa anakartı değiştirip yeni bir işlemci alın.

Şu konuyu okuyun hocam 2 dakikanızı alır zaten. Dediğiniz doğru olabilir. Ben Q9500 ile Q6600 arasında 430 MHz fark var diye önermiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı