GTX 960 için kaç watt PSU gerekli?

Doğru diyorsunn yani simdi Xeon al miyim Q9500 alayım ama ben overcloctan anlamam bir de bu attigim linkten GPU ya bakr misin sen bilgili birine benziyorsun sahtemi nasil yorumlarda Türk kullanicilarinda yorumu var.

Hocam sorun şu ben az önce 2.el sitelerinden resimlerine baktım kartın ve kartta asla VGA girişi bulunmuyor. Karta GTX 960 BIOS'u yükleyip satacaklar. Zaten yorumlarda gördüğüm üzere resim atmışlar ve resimdeki kartlarda da VGA girişi var. Sakın almayın. İsterseniz sizde 2.el sitelerinden resimlerine bakın ama bu tuzağa düşmeyin.

Ben kesinlikle Aliexpress üzerinden kart almanızı tavsiye etmiyorum. Ürünün sahte olma riski çok yüksek ve elinize ulaşacağının garantisi yok. Para iadesi de alamayabilirsiniz. Türkiye 2.el pazarından ürün araştırmanızı tavsiye ederim.

Çok fazla o.c yapmanız gerekecektir. Bunun için ise güçlü bir kule soğutmaya ihtiyaç duyacaksınız.
Boşa yartırım yapmayın Xeon işlemciye. Q9550 alın ve ona o.c işlemi oygulayın. Yeni nesil oyunları oynayamazsınız Xeon işlemci ile birlikte. @Asdasgudas hocam Q9650 ve 1050 Ti kullanıyor 3GHz'den 4GHz'ye o.c edilmiş bir biçimde.
Ayrıca Çin'den ekran kartı alınmaz ona ek bir de vergi gelecek oldu sana 700₺.
Hocam Xeon E5430'a geçiş yaptım. Ayrıca anakartımı da P5K-C yaptım OC potansiyeli yüksek bir kart. Daha performanslı çalışıyor ama böyle bir şey yapmıştım. Quad serisi işlemcilerde dikkatli olun voltajı ayarlayamazsanız donanım mezarlığına gider 😀

Hocam Xeon E5430'a geçiş yaptım. Ayrıca anakartımı da P5K-C yaptım OC potansiyeli yüksek bir kart. Daha performanslı çalışıyor ama böyle bir şey yapmıştım. Quad serisi işlemcilerde dikkatli olun voltajı ayarlayamazsanız donanım mezarlığına gider 😀

O anakartı çok istemiştim ama uyguna bulmamıştım o yüzden eldeki ile yetinmek zorunda kaldım.
Yoksa şu anda zaten 4GHz ve üzerini zorlamış olurdum :D.

O anakartı çok istemiştim ama uyguna bulmamıştım o yüzden eldeki ile yetinmek zorunda kaldım.
Yoksa şu anda zaten 4GHz ve üzerini zorlamış olurdum :D.
Şu an 3.6'da sabit hocam. Anakartı internetten birinden işlemci ile beraber 275 TL'ye aldım ve RDR2 oynayabiliyorum. Arada RAM'den drop giriyor ama olsun. 30-40 FPS rahattayım. Sizin sisteminiz de gayet iyi bence.

Şu an 3.6'da sabit hocam. Anakartı internetten birinden işlemci ile beraber 275 TL'ye aldım ve RDR2 oynayabiliyorum. Arada RAM'den drop giriyor ama olsun. 30-40 FPS rahattayım. Sizin sisteminiz de gayet iyi bence.

Şanslıymışsınız :D ben o kadar şanslı olamadım maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı