Merhabalar, bugüne kadar hiç sorun yokken yeni gelen Nvidia 372.70 ve Windows 10 1607 sürüm güncellemelerini yaptıktan sonra sadece League of Legends oyununda sorun olmaya başladı. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun olmadı. Nvidia güncellemesinde mi bi sorun var? Yoksa W10 güncellemesinde mi? Sorunun ultra ayarlarda ve low ayarlardaki resimlerini alta koyacağım, bakabilirsiniz. Oyunda dikey senkronizasyon açtığımda hangi ayarlarda olursa olsun FPS 59'a düşüyor ve kasma yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Bazı oyunlarda en düşük ayar ve en yüksek ayarlar arasında hiç fark olmazken bazılarında çok az fark olur. Ayrıca dikey senkronizasyon, monitörün frekans değerine sabitler FPS'i, yani monitörün 60 Hz olduğundan 59-60 FPS'de oynuyorsun.
Bazı oyunlarda en düşük ayar ve en yüksek ayarlar arasında hiç fark olmazken bazılarında çok az fark olur. Ayrıca dikey senkronizasyon, monitörün frekans değerine sabitler FPS'i, yani monitörün 60 Hz olduğundan 59-60 FPS'de oynuyorsun.
Güncellemeleri yapmadan öncede dikey senkronizasyon ile oynuyordum, hiç anlık kasma sorunu olmamıştı. Şu an CS:GO'yu test ediyorum. Konuda sorun sadece LoL'de demiştim ama diğer oyunlarda da mevcutmuş. CS:GO resimlerini konuya ekliyorum.