GTX 960 Nvidia CUDA Sürücüleri Yüklenmiyor

Makaleler
15
Merhaba bir problemim var yardım ederseniz çok sevinirim. Bilgisayarımdaki yavaşlamalar sonucu format attım (Windows 10 Pro).
Her şeyi yaptım 1803 güncellemesini bile yaptım ancak fotoğraftaki gibi kurulum başarısız oluyor bu sebepten ötürü Youtube kanalıma video atamıyorum. Normalde ekran kartı ile render alınır mı?
Bu olay her şeyi alt üst etti lütfen yardım edin. Temiz kurulum yaptım gene olmadı. Fotoğrafları ekledim.

Adsız.png
gpu.png
sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows update kontrol edin herhangi bir güncelleme varsa yapın
Pc driverlarını güncellemeyi deneyin ve son olarak bu linkten cuda toolkit 9.2 kurmayı deneyin CUDA Toolkit 9.2 Download (Umarım sorununuz çözülür, Mining ile mi uğraşıyorsunuz ?
Hayır Youtube kanalım var render yapıyorum. Zaten o linkden indirdim. Deneyeceğim daha driverları güncellemedim teşekkürler fikir için.
Sorun çözülmüştür E.K driverlerini kaldırın sonra direk CUDA 9.2'yi kurun sorun çözülecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı