GTX 960 sistem oyunlarda anlık performans düşmesi

Makaleler
1
Arkadaşlar işte bilgisayarımın parçaları;

E.kartı: GTX 960 2GB
İşlemci: İntel Core i7 2600k
RAM: 8 GB
SSD var

Aslında bilgisayarım çok da güçlü değil. Fakat neredeyse her oyunda (sistem gereksinimleri düşük olan oyunlarda da) kastığı için söyledim bunu. Bir aralar bilgisayar çalışırken arka arkaya elektrikler gitmişti, sigortalar atmıştı, bilgisayar yavaşlamıştı.

O zamanlardan sonra bilgisayar açılırken bir anda kapanıp kendini yeniden başlatıyor, ve BİOS'a yönlendiriyor. BİOS üzerinden yeniden başlatınca açılıyor. Ayrıca şimdi yeni yeni oyunlarda anlık kasmalar başladı. Güç kaynağına bir zarar gelmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben komple format attım, her şeyi sildim. Sizin de öyle yapmanız dha sağlıklı olacaktır, fakat zorunluluk değil.
1.ben format attım evet çoğu sorun çözüldü ama sadece r6 da ani donma oluyor 3 saniyelik onu da çözsem efsane olacak bir de sen gpu tweak 2 mi? gpu tweak mi kullanıyorsun?
2. ben asus gpu tweak 2 kullanıyorum overclock yaptığımda fps düşüyor neden gpu tweak e mi geçeyim?

1.ben format attım evet çoğu sorun çözüldü ama sadece r6 da ani donma oluyor 3 saniyelik onu da çözsem efsane olacak bir de sen gpu tweak 2 mi? gpu tweak mi kullanıyorsun?
2. ben asus gpu tweak 2 kullanıyorum overclock yaptığımda fps düşüyor neden gpu tweak e mi geçeyim?
Ben GPU Tweak olayından çok anlamam, ben kullanırsam MSI Afterburner kullanıyorum ayarlamalar için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı