Çözüldü GTX 960 ve R5 5600 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efrect

Decapat
Bugün klavyem her 10 20 saniyede bir gidip geldiği için ve direk gittiği için format attım. Klavyenin gitmesi düzeldi ama hala gidip geliyor. Giderken bir tuşa bastığımdaysa basılı tutuyor bu yüzden böyle kullanılmaz oluyor. PSU Power Boost bst 500e 500W PSU. Birkaç aya ekran kartımıda yükselteceğim ama bu PSU daha fazla kaldırır mı bilmiyorum. Bu sabah bligisayar kendi kendine kapandı. Ama direk Windows'un kapanma ekranı ile kapandı. PSU yüzünden mi bilmiyorum bilenler cevap verebilir mi?

Zotac GTX 960 4 GB, Ryzen 5 5600, B450M-A Pro Max, Crucial CT8G4DFRA32A 8 GB DDR4 3200MHz RAM, Power Boost BST-ATX500R "Quark" 500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PSU testi yapın.

PSU testi yapın.

Çözüm
PSU degistirmeniz mantıklı olur. Kaliteli ve verimliliği yüksek bir modele geçin. 500W normalde yetiyor olması lazım ama marka model fark ediyor tabii.

Gerçekten 500 veriyor ise yeterli ucuza aldın PSU da 500 yazıyordur belki 300W verir Max.
Ben eskiden hiç önem vermezdim PSU'ya 2 defa ATX yerini yaktım akılandım sonra.

PSU testi yapın.

Dün gece 10 dakika boyunca yaptım ekran kartıda işlemcide maksimum 83 derece gördü.

OCCT testinde ekran kartı yeterince W kullanmıyordu 127 W kullanıyordu ama altındaki çizgi yarılarda falandı PSU yetmediği için olabilir mi acaba?

Geri
Yukarı