GTX 960m Rainbow Six Siege FPS Sorunu

Dediğiniz doğru oyun şu an yüklü değil, en kısa zamanda yükleyip sıcaklık değerlerini paylaşacağım. Macun konusunda sıkıntı yok daha 2 ay önce tazeledim.

Azerbaycanda yaşıyorum. Burada internet fiyatları çok makul (Özellikle Türkiyeye göre). 100 upload, 100 download ve tabi ki AKKsiz interneti 60lira gibi bi fiyatla kullanıyoruz.

Hocam sizde ciddi bir sorun var!
Kardeşimin bilgisayarı i5 4460 3.2 GHZ boost ile 3.4
8gb ram
gtx 960 2gb

Rainbow'da 1920x1080 100 fps alıyor. Ayarlar ise oyunu kurduğumda gelen ayarlar.
Ayarlar full low değil yani.

Hocam sizde ciddi bir sorun var!
Kardeşimin bilgisayarı i5 4460 3.2 GHZ boost ile 3.4
8gb ram
gtx 960 2gb

Rainbow'da 1920x1080 100 fps alıyor. Ayarlar ise oyunu kurduğumda gelen ayarlar.
Ayarlar full low değil yani.

Ekran kartı driverlarını nasıl güncelliyor kardeşiniz ? Ben Geforce Experience kullanıyorum da, bununla ilgili olabilir mi acaba ?

Merhaba. Net olarak bildiğim ve emin olduğum tek şey rainbow six siege full sorunlu ve çok bug olan bir oyun. Ping sorunundan fps düşmesine ve anlık fps düşmesine. Ayarları kıssan bile 120 fps alıyor iken birden 40 fps ye düşmene bence çok şaşırma ve bunu da hemen pc de sorun mu var acaba diye yorumlama. Yaklaşık 8 aydır aralıksız oynuyorum ve dönem dönem fps düşmeleri yaşıyorum 110 dan 40 a düşüyor çıkıyor. Yani demem o ki sorun senin bilgisayarında olmayabilir. Ayrıca eğer discord kullanıyorsan ve discord arayüz ayarlarında oyun içi arayüzü etkinleştir seçeneği açıksa. Yani biri konuşurken oyun içinde konuşaşın adı çıkması sol üst köşede. Onu kapat ve tekrar dene.

Ekran kartı driverlarını nasıl güncelliyor kardeşiniz ? Ben Geforce Experience kullanıyorum da, bununla ilgili olabilir mi acaba ?

Bunu hatırlatmanız mükemmel oldu.
Nvidia'da bir bug var. Birkaç kez sürücüyü programdan güncellediğimde 120 fps aldığımız PUBG'de 60 FPS'lere düştü. Güncelleme sanırım diğer sürücünün üstüne kurulunca sıkıntı yaratıyor.

Biz güncellemeyi şu şekilde yapıyoruz.
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.0.7
Programı indirip bilgisayarı güvenli kipte başlatın. Sonra sürücüyü bu programla silin. Ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra yeni driver yüklüyoruz. Bu en sağlıklı yöntem. Şu ana kadar oyunlarda hiç fps sorunu yaşamadık. Büyük ihtimal sürücü güncellerken sorun oluştu. Ben bu sorunu kendi bilgisayarımda da yaşadım artık bu şekilde güncelliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…