GTX 960M ve İ7 6600HQ Oyunlarda FPS Düşmesi

Lazovic53

Decapat
.Bu problem 1 yıldır devam ediyor bazı zamanlar gidiyor ve tekrarlıyor. Öncelikle sistem özelliklerim en altta bulunuyor. Sorunumu biraz daha açayım. Örneğin Just Cause 3, GTA 5 tarzı güçlü sistem isteyen (eskiye göre) oyunlarda problem yok. Ama en bariz olan World Of Tanks, CS:GO gibi oyunlarda bu problem le karşılaşıyorum.

Oyun esnasında anlık sesler titremeye ve FPS düşmeye başlıyor. MSI'ın kendi sitesinden güncellemelerini yaptım BIOS hariç. Format attım ama bir değişiklik yok. Bilgisayar özellik bakımından yeterli diye düşünüyorum fakat böyle bir sorunum var. Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son olarak şunu söyleyeyim oyunlarda grafik ayarları değiştirmem hiçbir şey değiştirmiyor. Yani en düşükte de aynı en yüksekte de.

NOT: World Of Tanks oyunu ekran kartını çok zorlamayan ama işlemciyi çok zorlayan bir oyun. Oyunun recommend ayarlarını yapıyorum aynı en düşük ayarlara getiriyorum gene aynı bir şey değişmiyor. Her türlü forum sitesine yazdım ama hiçbirinden bir fayda bulamadım artık PC'yi kırmak üzereyim Özellikler ektedir. Dxdiag'daki her şeyi paylaşmam sıkıntı olur mu bilmiyorum ama artık umurumda değil yeter ki çözüm olsun.
Laptop un normal çaşılırken sıcaklık değerleri şöyle GPU 35-40 CPU 40-45
Oyunu oynarken CPU 70-75 lere çıkıyor maksimum GPU ise 50-60 larda
Dragon Gaming center dan gözlemlenen sıcaklık değerleri bunlar

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    92,4 KB · Görüntüleme: 180
  • GE62_6QC(20190317).txt
    5,5 KB · Görüntüleme: 336
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…