240GB M.2 Sata (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 490 MB/s)
[TBODY]
[/TBODY]
IPS 15.6inç Mat LED Ekran
Monsterdan aldığım bilgisayarın özellikleri bu ve yeni çıkan aşağıdaki özelliklerle değiştirmek istiyorum. Gerekliliği yok ama hem 17.inç olması hemde ekran kartı beni cezbediyor aradaki fiyat farkı ise 800lira sizce değermi değiştirmeme?
800 liraya değer mi bilmiyorum. İnternetten iki kartın benchmarklarını karşılaştırabilirsin. Ayrıca 17 inç olması seni ne kadar tatmin ediceğine bağlı. Zor bir ikilim.
Aynı durumdayız, bende de şu an senin elindeki dizüstünden mevcut. Ben de değişmekte ikilemde kaldım fakat araştırmalarıma göre benchmark olayında çok bir fark yok, ayrıca 1050 Ti'lı bir model almayacaksan bence değiştirme, çünkü 1050 ile 965M baş başa gidiyor.
Aynı durumdayız, bende de şu an senin elindeki dizüstünden mevcut. Ben de değişmekte ikilemde kaldım fakat araştırmalarıma göre benchmark olayında çok bir fark yok, ayrıca 1050 Ti'lı bir model almayacaksan bence değiştirme, çünkü 1050 ile 965M baş başa gidiyor.
1050 orta seviye ekran kartı olarak geçiyor. Piyasada hala 9xxM'li seriler iyi ve uygun fiyattan satılıyor. 1050 Ti ya da 1060'lı dizüstülerin fiyatları da malum düşerse ya da bütçe yeterse tabii ki de 10xx'li seriler alınmalı.