GTX 970 3.5 GB sorunu hala devam ediyor mu?

Biraz bekleyip RX 480 almalısın. Eğer ben sabırsızım, şimdikileri alıp pişman olmak istiyorum dersen de R9 390X alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zaman önce bu sorunu çözdüler. Kaldı ki bu çok büyük bir sorun değil. 3.5 GB VRAM'e kadar kart 7000 MHz çalışıyor, 3.5 GB VRAM'den sonra 6900 MHz çalışıyor. Zaten ekran kartları VRAM'lerini aştıkları zaman bellekten kullandıkları için frekans hızlarında oldukça düşüş oluyor. Ben bu VRAM sorununu şu şekilde tanımlıyorum:
"Delinin biri kuyuya taş attı, bütün akıllılar peşinden gitti."

Son düzenleme:
Biraz bekleyip RX 480 almalısın. Eğer ben sabırsızım, şimdikileri alıp pişman olmak istiyorum dersen de R9 390X alabilirsin.
GTX960 alacaktım ama babamı ikna ettim GTX970 alacağım. AMD hiç kullanmadığım için farklı geliyor bana. 9 sene boyunca Nvidia 8600GT kullandım şimdi GTX970 alacağım aradaki performans farkını düşünemiyorum.

Aslında sistemi ekran kartsız alacağım GTX1070'i bekliyorum. Eğer fiyatı çok uçuk olursa mecbur GTX970 veya RX480 alacağım.
Amazondan 1500- 1600 lira civarına 1070 gelir diye düşünüyorum. Eğer bütçenizi aşarsa da Rx 480 almalısınız hocam. Sistemi ekran kartsız alıp dizi, film vs 1 ay idare edin. 970- 980 şu saatten sonra alınmaz. Çok kelepir fiyat olursa 2. el anca ama 0 alınmamalı.

Şu anlık GT630 var bende acaba işlemcide ki dahili GPU daha mı iyi? Bu arada işlemci i5 6500.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…