Gtx 970 coil whine sorunu

TalhaUmutOFC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım 4000 lira civarında bu hesabı da o yüzden açtım her neyse 970 almak istiyorum. 3.5 sorunu beni teşkil etmiyor daha 15 yaşındayım ve bir ekran kartını garanti ye gönderemem. Bu sorundan dolayı şu cızırtı sesi evdekileri rahatsız eder gibi geliyor. Bu sorun olmayan 970 var mı varsa 960 düşürül meli mi? Ayrıca yeni konu açmak istemiyorum 4000 liralık 970 veya 960 sistem toplarsanız sevinirim :D.

Not:evde monitörüm yok ve kendime ait bir bilgisi yar odam var ses içeri gider mi? Yardımlarınızı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1900 lira vs650.png

Monitör: BenQ 21,5" 1ms 500 lira.
Ekran kartı: Galax GTX 970 HOF (En iyi GTX 970) 1600 lira.
Toplam: 4000 lira.

Son düzenleme:
İade etmek fazlasıyla kolay. Vatandan alırsanız vatanla değil Nvidia ile iletişime geçin ilk olarak bu bir. İkincisi CW çok sık karşılanan bir şey değil. Şans olayı tamamen. Yani birde en fazla 4 metreden falan duyulabilir ses ki odada hiç eşya yok kabul edersek. Kapı kapalı ve de odada biraz eşya varsa kimseyi rahatsız etmez. Zaten kullanıcıların bir çoğu kulaklık kullandığı için, ki kulaklıkların çok kaliteli olmasına gerek yok genelde dışarıdan ses almazlar, çoğunluk farketmez bile. 970 i 960 yapmanız da riski düşürmüyor. Bu arada hazır alacak olan varken, GTX970 GALAX f/p ürününe bakın. İnventus da diğer markalara nazaran ciddi bir fiyat farkıyla satılıyor ve kaliteli. Eğer durumunuz var ise EVGA yahut ASUS alın derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı