GTX 970 Coil Whine Sorunu

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba. 4 ay önce sistem toplamıştım fakat bu kart beni ömrümden bezdirdi. Başlarda anlık takılma FPS düşüşü yaşama sorunu vardı o geçti şimdi de bu sorun var. Karttan garip sesler geliyor. Araştırmalarım sonucu bunun "Coil whine" olduğunu öğrendim. Sistemi vatan Gaziantep şubesinden toplamıştım. OEM'den sorumlu elemanı aradım durumu belirttim ve pazartesi getirmemi istedi. Sizce iade talebini kabul ederler mi? Birde ben kartı 1350 liraya almıştım ama su an 1250 lira. Benim ödediğim miktarı iade etmeleri gerekiyor diye biliyorum. Eğer bu gerçekleşirse GTX 1060 almayı planlıyorum. Be diyorsunuz sizce sıkıntı çıkarırlar mı? Veya iade süreci çok uzar mı?

Msi gtx 970 kullanıyordum. Aynı sorundan yolladım 1 hafta da önce iade aldılar.
Dostum peki iade değilde yalnızca değişim yapıyoruz derlerse bunu GTX 1060 ile değişim yapabilir miyim? Benim 970'i alırken ödediğim miktar 1350 liraydı ve şuan 1060, 1350 lira.

Dostum peki iade değilde yalnızca değişim yapıyoruz derlerse bunu GTX 1060 ile değişim yapabilir miyim? Benim 970'i alırken ödediğim miktar 1350 liraydı ve şuan 1060, 1350 lira.
Onlar iade ettikten sonra sen tamamen Vatan bilgisayar ile görüşeceksin. Bende MSI GTX 1060 aldım. Veya yerine 1350 TL'lik başka bir ürün alabiliyorsun

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı