Cinafer
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar, konuya değinmeden önce şunu belirtmek isterim, siteye kayıt olduğum süre zarfında ne kadar konu açtıysam, hepsinde türkçe kurallarına uymadığım dolayısıyla 4-9'gün gibi sürelerle uzaklaştırıldım, türkçe öğretmeni olmasamda elimden geldiğince yazıma dikkat ediyorum, açıklayıcı olarak yazdığım konu başlıklarını, değiştiriyorlar ve tamamen alakasız konu başlığı haline getiriyorlar düzeltmeymiş! Sonra 4-6'gün site içi mesaj haklarımı vs, kısıtlıyorlar, hepimiz en az siz kadar TÜRK'üz bir virgül koymayı unuttuk diye 3-9 vs, insanları engelliyemezsiniz !
Lütfen duyarlı olalım, bir Türk olarak hepimiz güzel türkçemizin arkasındayız, fakat insanlık halidir bazen acil olarak konu açmamız gerekebiliyor, ve noktalama işaretlerini vs, gözden kaçabiliyor, sonuçta roman, dergi, kitap, yazmıyoruz tek bir hatada bu bedel hiç hoş değil!
Evet şimdi sorumu sormak istiyorum, bilirsiniz ki nvidia GTX 970' serisinde coil whine sorunu çıkmıştı. Bu sorun ortadan kalktımı acaba? Yani yeni üretim serilerde bunun önüne geçmişler midir ? Gtx960, Gtx970'ten sonra çıktı, ve coil whine sorunu yaşayan yok sanırım sırf bu yüzden Gtx970' serisine hatta 900'serisine ısınamadım.. Teşekkürler.
Lütfen duyarlı olalım, bir Türk olarak hepimiz güzel türkçemizin arkasındayız, fakat insanlık halidir bazen acil olarak konu açmamız gerekebiliyor, ve noktalama işaretlerini vs, gözden kaçabiliyor, sonuçta roman, dergi, kitap, yazmıyoruz tek bir hatada bu bedel hiç hoş değil!
Evet şimdi sorumu sormak istiyorum, bilirsiniz ki nvidia GTX 970' serisinde coil whine sorunu çıkmıştı. Bu sorun ortadan kalktımı acaba? Yani yeni üretim serilerde bunun önüne geçmişler midir ? Gtx960, Gtx970'ten sonra çıktı, ve coil whine sorunu yaşayan yok sanırım sırf bu yüzden Gtx970' serisine hatta 900'serisine ısınamadım.. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: