GTX 970 ekran kartlı Sağlam bir oyun Pc

Soğutma:

• Oy verenlerin toplamı
    23
O cızırtı olayı yeni serilerde çözüldü diye biliyorum. Ama şahsen CM göze daha çok hitap eden bir kasa. Yani ben olsam CM alırım.

400 R puslu sumu pussuz mu_?
Puslu sunda Pus çok ses yapıyor diyorlar herkes cızırtı olduğunu söylüyor
Yanlışım yoksa o sorun halledildi. Bu iki kasada seni üzmez sana hangisi yakın geliyorsa onu al. Ben olsam 400r alırdım.

Yanlışım yoksa o sorun halledildi. Bu iki kasada seni üzmez sana hangisi yakın geliyorsa onu al. Ben olsam 400r alırdım.
O sorun halledildi derken şimdi gitsem 400 R alsam yeni serimi vericekler acaba yoksa eskileri de duruo hangisi denk gelirsemi ? yoksa ayrı bir versionda mı çıktı sorun düzeltilmişler ?

O sorun halledildi derken şimdi gitsem 400 R alsam yeni serimi vericekler acaba yoksa eskileri de duruo hangisi denk gelirsemi ? yoksa ayrı bir versionda mı çıktı sorun düzeltilmişler ?
Vatandakini bilmiyorum ama inventustan alırsan PSU yeni seri.

Tam olarak benim bir bildiğim yok. Ama yeni seri dediğimiz şey, bir partide sorun varsa, onu piyasadan toplar distribütörler, yeni parti verirler. Yani şahsen ben CM alırım.

Ne dionuz tamammıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutmaya pek gerek olduğunu sanmıyorum.

Anakartı Gaming 5 yapıp bunu almalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…