B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2014 #22 Matematiksiz misiniz? 100 lira fark var.
KS KS Ümit Metin Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 83 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #23 hakomer dedi: Bence Xigmatek Talon Black Edition Vector 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bu kasa haf 912 ye göre çok daha kullanışlı sıvı soğutmalar için üzerinde büyük bir ızgara var. Ayrıca 80+ plus silver üstelik pencereli içerisi gözüküyor. Gözün kapalı bunu al derim çok az fiyat farkı var Genişletmek için tıkla... Valla hocam bunu çok tavsiye ediyorlar da tipi hoşuma gitmiyor Yoksa 80 plus silver ii hoş da tipden kaybedio. Silinen üye dedi: Anakartı düşürmesine gerek yok. Fiyatlar nerdeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam haklısın anakart düşürmeğe gerek yok önerilen soğutucu 30 40 lira fazla. Berat21 dedi: Anakartı Gaming 5 yapıp bunu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Valla bu marka ilk defa gördüm ayrıca bunu alsam bile anakart düşürmeye gerek yok benim seçtiğim sogutucudan 30 lira fazla. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2014
hakomer dedi: Bence Xigmatek Talon Black Edition Vector 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bu kasa haf 912 ye göre çok daha kullanışlı sıvı soğutmalar için üzerinde büyük bir ızgara var. Ayrıca 80+ plus silver üstelik pencereli içerisi gözüküyor. Gözün kapalı bunu al derim çok az fiyat farkı var Genişletmek için tıkla... Valla hocam bunu çok tavsiye ediyorlar da tipi hoşuma gitmiyor Yoksa 80 plus silver ii hoş da tipden kaybedio. Silinen üye dedi: Anakartı düşürmesine gerek yok. Fiyatlar nerdeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam haklısın anakart düşürmeğe gerek yok önerilen soğutucu 30 40 lira fazla. Berat21 dedi: Anakartı Gaming 5 yapıp bunu almalısınız. Genişletmek için tıkla... Valla bu marka ilk defa gördüm ayrıca bunu alsam bile anakart düşürmeye gerek yok benim seçtiğim sogutucudan 30 lira fazla.
B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2014 #24 Noctua ölü sessizliğinde çalışır.