GTX 970 & i5 6600K GTA V takılma sorunu.

• Konuyu başlatan KaanK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 7.026

KaanK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. GTA V oynarken FPS 'de hiçbir sorun yok , yani yağ gibi akıyor. Fakat olay Pause menüsüne yani Ayarlar menüsüne geldiğinde olay tam tersine dönüyor. FPS resmen 9 ' a kadar inip 90 'a çıkmışlığı var. Çoğu zaman böyle FPS droplara maruz kalıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler...

Ayarlar menüsünde düşmesi sorun değil, önemli olan oyun içi. İşlemciyi yoran ayarları bir düşürüp öyle deneyin. Grass ve Particles Quality. Çünkü işlemciyi aşorı yoruyor. Ayrıca çözünürlüğünüz 1080P'dir umarım.
Çözünürlüğüm 1080p . Particles Very High ' da , Grass Quality ise High 'da . Yani bunlar NVİDİA 'nın kendi ayarları. Dokunmadım bile. İnternette izlediğim benchmark videolarında böyle bir sorun ortaya çıkmazken benim sistemimde neden çıkıyor. Bu ayarlarında altına düşeceksem verdiğim para boşa gider.

Şöyle bir durumda var. FPS droplar her zaman GPU kullanımı düştüğünde oluyor. Minimum GPU kullanımını yükselttiğimde sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Ama ben hiç bu yola girmeden çözmek istiyorum olayı. GTA V'i ilk kurduğumda böyle bir sorunum yoktu , üzerinden birkaç gün geçince oldu bu . Abilerim sizde yardımcı olur musunuz ? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Oyun içerisinde fps düşüşleri yok sanırım. Menü ekranı açtığında fps düşüyor anladğım kadarıyla. Bence oyun menüsüne girme. Sadece hartiaya bakmak için açıyorsun muhtemelen. Keşke bende o fps de oynasam menüde 9 fps ye düşse :D.

Merhaba arkadaşlar,
Sizinle karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. GTA V oynarken FPS 'de hiçbir sorun yok , yani yağ gibi akıyor. Fakat olay Pause menüsüne yani Ayarlar menüsüne geldiğinde olay tam tersine dönüyor. FPS resmen 9 ' a kadar inip 90 'a çıkmışlığı var. Çoğu zaman böyle FPS droplara maruz kalıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler...

Oyunun pause menüsünde bu kadar kasma sorunu olması oyunun optimizasyonu ile alakalıdır.
Ben oyunu orjinal edindim, fakat durum bende de aynı.
Eğer oyun esnasında takılmalar ve aşırı ısınma sorunu yoksa kafaya takılacak bir durum değildir, ileride güncelleme ile düzeltilebilir belki.
Rockstar Games den haber beklemek lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı