GTX 970 ile 3 yıl oyunları yüksek grafikte oynamak

Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi size bir konuda danışmak istiyorum bir arkadaşım 970 almayı planlıyor 3 yıl tüm ayarlar sonda oynamak istiyor. Peki 970'in malum yavaş ram sorunu yüzünden oynayamaz mı? Yoksa bir sorun olmaz mı? Teşekkür ederim. Not: arkadaş konsol oyuncusuydu şimdi ise PS4 almak istemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan tüm oyunları 1080p ve son ayarlarda açamıyor ki 3 yıl daha açsın. Ben 3,5GB+ ram kullanımı sırasında dahi herhangi bir soruna şahit olmadım. Yani ram sorununun oyunlarda kendini hissettirdiğine denk gelmedim.

Şuan tüm oyunları 1080p ve son ayarlarda açamıyor ki 3 yıl daha açsın. Ben 3,5GB+ ram kullanımı sırasında dahi herhangi bir soruna şahit olmadım. Yani ram sorununun oyunlarda kendini hissettirdiğine denk gelmedim.

Hangi oyunları ultra ayarlarda açamadığını söylersen sevinirim yanlış anlama bende aynı ekran kartını alıcamda bir arkadaşın incelemesinde GTA V dahil hepsini ultrada açıyor.

i5 4590 + MSI GTX 970 GAMING 4G Oyun Testleri | Technopat Sosyal

Haklısın yanlış yazdım. Açabiliyor ama akıcı oynatamıyor. Öznel de bir durum bir nevi. 20-35 fps bana akıcı geliyor diyen biri için tabii ki her oyunu akıcı oynatabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bellek boyutu veya türünden önce GPU gücüne bakılmalı. GPU güçlü değilse istiyorsa 32 GB olsun yinede açmaz. Ayrıca şuana kadar 3.2 GB üstünü bende görmedim . GTA 5 ayarlar kısmında 2800 MB gibi bir rakam gösteriyor ancak oyuna girdiği zaman bellek kullanımı 3200 MB'ye kadar çıkabiliyor.

VRam sorunu yüzünden değil. GPU gücü olarak 3 yıl tüm ayarlar sonda oynatamaz. Kenar yumuşatmaları tamamen kapatıp, diğer ayarlar sonda çoğu oyunu oynatacaktır diye düşünüyorum. Fakat net bir şey söylemek mümkün değil, teknoloji bu. Bir günü bir gününü tutmuyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı