Tamam kardeşim sen bilgisayar okuyorsunda ne oluyor? Bütün forumlarda ne deniyor? Bilgisayarciyim denen bakallara güvenmeyin. Mesele ne okuduğun değil ne öğrendiğin. Yaşıtım olmayabilirsin. Saygısız herhangi bir lafım yada başka birşey olmadı. Sen yaş üstünlüğünü ortaya koymaya çalışıyorsun ama gerontokrasiyle işler yürümüyor maalesef. Ben anlamıyorum neden GTX 970 sahipleri durumu kabullenmekte bu kadar zorlanıyorlar? Kartın durumu ortada. Zaten güçsüz kart demiyorum ama kartın sorunları olduğu belli. Bunun için Nvidia'ya dava bile açıldı. İnkar politikanız işe yaramıyor kartın ne olduğu ortada. Boşuna fanboyluk yapmayın. Sen havadan düşme diyorsun ama durum ortada. Bir bilgisayarcı olarak hem etik olmayan bir harekete ses çıkarmıyorsun hemde yok ben şöyleydim böyleydim havalarına bürünüyorsun. Bende 15 yıldır bilgisayar dünyasındayım. Bunları mı kapıştıracağız şimdi? Arkdaşın bir sorunu olmuş onun çözümüne uğraşıyor herkes. Bende fikrimi söyledim. Senin gibilerse ancak disket zamanıyla uğraşsın.
Dünyanın en sorunlu kartı değil sadece CW ve 3,5+0,5 Gb sıkıntıları var. Tamam kart güzel kart. Güçlü de. Herşeyi de açıyor. Ama arkadaşın burada sorununu çözmeye yönelik adımlar atmamız lazım. Kartın Vram'inden kaynaklanabilir durum. Çünkü 3,5 Gb aşıldığında aynı L2 ön belleğini kullanmadığı için 0,5Gb'lik Vram sorun buradan kaynaklanabilir.
Doğru diyorsun aslında. GTA 5 4k ultra oynatıyor kart ama bizim haberimiz yok. Bende GTX 770 var. Shadow of Mordor ultra oynatıyor. Bu demek midir ki diğer daha düşük kartlar oynatamaz diye? Mantığa bak!