GTX 970 kaç yıl gider?

GTX 970 teknolojisi gereği uzun ömürlü bir GPU. Zaman geçtikçe azar azar standartlarını düşürerek kullanırsın.

GTX 970'in ömrü uzun bir kart olacağı şimdiden 4K oyunlar çalıştırmasından belli bence. Ayrıca ekran kartları Nvidia tarafından güncellenmekte. Yani gide gide performans arttıracak bir ekran kartına ömrü 3-4 yıl demek bence saçma. Ben şu an Intel HD 3000 ile hiç bir sorun yaşamazken en az bu tümleşik ekran kartının verdiği performanstan 300-400 kat performans veren GTX 970'in sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Ayrıca arkadaş 4 yıl demiş 4 yıl bence rahatlıkla High çalıştıracak bir ekran kartı (Full HD için düşüncem bu şekilde. ) hatta belki performansı güncellemeler ve Dx12 ile birlikte yükselişe geçecek ve 4 yıl sonra bile satışa devam edecek. Zaten büyük ihtimalle 5-6 yıl sonra sistem değiştireceksin. Değiştirmesen bile sorun olmaz merak etme HD 3000 bile en az 10 yıllık bir şey ve LoL'ü Yüksek ayarlarda açıyor. ( Gerçi benim fikrime göre biraz da kullanıcının sisteme verdiği önem ve bakım da ömrü belirleyen bir faktör. )

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar ben bu yorumlardan kartın alınabileceği kanaatine vardım. Zaten büyük bir sorun çıkarırsa 2 yıl içinde kartı değiştirebilirim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…