GTX 970 oyunlarda donmalar

Daha fazla  
Selamlar. Özellikle FIFA 21 gibi ağır sayılabilecek oyun esnasında donma yaşıyorum. Reset atmak zorunda kalıyorum. Donduğu andaki Afterburner göstergelerini ekledim. Yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Format sonrası da devam ediyor. Termal macunu yenileyeli birkaç ay oldu. RAM'leri tek tek denedim, sonuç aynı. Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
Sistem: AMD FX8350 / GTX970 / 16 GB DDR3

1608841671196.jpg

Şöyle bir video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir fifa bağımlısı olarak bu ayarları yapmamış olabilir miyim. Maalesef fps lock haric hepsini yapılı ancak sorunum devam ediyor... Temiz oyun kurulumu dosya doğrulama vb de denedim

Bir FIFA bağımlısı olarak bu ayarları yapmamış olabilir miyim? Maalesef FPS lock haric hepsini yapılı ancak sorunum devam ediyor... Temiz oyun kurulumu dosya doğrulama vb de denedim

Şu anda ayarlar en düşükte mi en düşükte değilse bir de öyle deneyin.
Bir FIFA bağımlısı olarak bu ayarları yapmamış olabilir miyim? Maalesef FPS lock haric hepsini yapılı ancak sorunum devam ediyor... Temiz oyun kurulumu dosya doğrulama vb de denedim

Şöyle bir makale buldum ama...

İnceleyip tekrar yazacağım

Hocam grafik sürücüm günceldi ancak kalıntılardan sebep olmalı yeniden yüklediğimde düzeldi. Meşguliyetinize teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı