GTX 970 Sistem Oyun Performansı Nasıldır?

Efe Akata

Hectopat
Daha fazla  
Bazı durum ve olumsuzluklardan sistemde bazı değişikliklere gitmek ve parçalarımı satmak zorunda kaldım.
Öncelikle sistem özelliklerini şuraya düşeyim:
  • MSI 970 GAMING AMD Anakart
  • AMD FX600 işlemci
  • 12 GB RAM
  • 1 TB harddisk
  • Nvidia GT630 2 GB ekran kartı
  • 500w PSU
Biliyorum ekran kartından dolayı bir çoğunuz performans düşüklüğü yaşayacağımı söyleyeceksiniz sonuna kadar haklısınız ama imkan olsa da daha iyisi olsa duruma göre ekran kartında model yükseltmesi yapabilirim.
Bu sistemde benim düşündüğüm GTA 5'i en düşük ayarlarda olsa bile rahat oynayabilir miyim? Desteklerinizi düşüncelerinizi ve sistem için tavsiyenizi bekler şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı durum ve olumsuzluklardan sistemde bazı değişikliklere gitmek ve parçalarımı satmak zorunda kaldım.
Öncelikle sistem özelliklerini şuraya düşeyim:
  • MSI 970 GAMING AMD Anakart
  • AMD FX600 işlemci
  • 12 GB RAM
  • 1 TB harddisk
  • Nvidia GT630 2 GB ekran kartı
  • 500w PSU
Biliyorum ekran kartından dolayı bir çoğunuz performans düşüklüğü yaşayacağımı söyleyeceksiniz sonuna kadar haklısınız ama imkan olsa da daha iyisi olsa duruma göre ekran kartında model yükseltmesi yapabilirim.
Bu sistemde benim düşündüğüm GTA 5'i en düşük ayarlarda olsa bile rahat oynayabilir miyim? Desteklerinizi düşüncelerinizi ve sistem için tavsiyenizi bekler şimdiden teşekkür ederim.
Hocam o GTX 970 değil sadece 970. Senin ekran kartın GT 630

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı