GTX 970 sistem toplama

Eğer ki OEM parçaları montojlamadan kutularıyla atarsanız çantanıza çok büyük ihtimalle kontrolde yakalanırsınız fakat montajlayıp kasayı bir bütün halinde götürürseniz kişisel eşya statüsünde geçirebilirsiniz. Ödeyeceğiniz tek şey ulaşımda ödeyeceğiniz extra bagaj ücretidir o da gümrük vergisinin yanına yaklaşamayacak kadar komik bir rakam.
Size yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Yurtdışı alışverişte sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden bana ulaşabilirsiniz.

Hmm teşekkür ederim. Aslında yurtdışından o şekilde sistem getirmek benim çok hoşuma gitti. Şuan benim 3500TL'ye kurmaya düşündüğüm sisteme açık ara fark attı bu sistem. Hatta monitör dahil olarak bu fiyata gelmesi daha çok hoşuma gitti. Yaşım çok küçük olduğu için tabi ki oraya gidip alma ihtimalim yok ancak bu kadar fark olması beni derinden etkiledi. Siz neden gidiyorsunuz acaba?

Gezi amaçlı tamamen bir arkadaşım iki sene önce Boston'a yerleşti. Uzun zamandır ziyaret etme planım vardı ama hep ertelemek zorunda kaldım. Yaklaşık 40 gün sonra yanına gideceğim dönerken de bilgisayar işini halledeceğim. Bir kaç yol daha var bu şekilde bilgisayar getirme için fakat bol bol tanıdık lazım. O konuda da yardımcı olabilirim sana şu anda almayı planlıyorsan yardımcı olabilirim.

Şuan almayı planlıyorum ancak sadece planlama safhası var. Ben 2. TEOG'dan yine iyi bir sonuç alırsam 3500TL bütçem olacak ve Amazon'dan alınabilecek çok güzel sistemler var. 2. TEOG 29 Nisan'da bitiyor ve o gün ben kaç yanlış yaptığımı öğrenebiliyorum. Şuan ilk alacağım sistemi planlayıp sonra da babama göstermek istiyorum. 1. TEOG'da bana 1800TL'ye sistem almıştı da. Eğer bunu satıp +2000TL bütçe verme fikrine uydurursam babamı alacağım kesinlikle. Tabi ki benim pasaportum olmadığı için yurtdışı seyahati benim için imkansız. Tanıdıklar da buralara gelmediği için tanıdık işim yok. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Size özelden ulaşabileceğim bir kanal var mı? Sitemizde maalesef özelden mesaj atma kapatılmış. Facebook, WhatsApp veya Skype'tan size ulaşabilir miyim?

Merhaba. Ben Mini-ITX Corsair Graphite 380T kasalı bir sistem toplamak istiyorum ancak Türkiye'deki fiyatlar yüzünden alamıyorum. Benim için aşağıdaki sistemi Türkiye'ye getirme şansınız var mı acaba? Sosyal'de okuduğum konularda bavullara attığınızda sorma bile sormadıklarını öğrendim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 100TL komisyon verebilirim size.
MSI Z170I Gaming Pro AC
İ5 6600K
Cooler Master Hyper 212 Evo
Corsair Graphite 380T
Evga 600W B1 80+ PSU
Samsung 850 Evo 500GB SSD
Gigabyte G1 R9 390
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3000MHz CL15 RAM

Son düzenleme:
MSI B85 Gaming Anakart
İ7 4790K 4.00Ghz İşlemci
16Gb DDR 1600Mhz Ram
Asus Strix GTX970 4Gb 256Bit Ekran Kartı
Kingston 240GB SSD
Seagate 1TB 7200Rpm HDD
Zalman Z12 Plus Kasa
Akasa Piko Cpu Fan
Corsair CX 750W Power

Bu ilandaki cihazın donanımını uygun fiyata sayabilirim sana. PC dükkanı olan arkadaş sözüne güvendiği biri için toparladı 4 gün önce. Söz veren kişide tlf larına bakmadığından dolayı cihazı kârsız şekilden dolayı satmayı düşünüyor. İçerisinde istemediğin parçaları çıkara biliriz.

SSD sini çıkarırsak 4000 Tl ye mal edebilirim sana.

Birkaç ay sonra yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Önümüzdeki ayın ortalarında kendiminkini getireceğim her parçadan ikişer tane getirmem çok çok zor.

Çok teşekkür ederim fakat parçalarımı satın aldım yaklaşık 10 gün sonra teslim almaya gideceğim.

Tabii siz bilirsiniz ancak Mini-ITX bir sistem olduğu için rahatça getirebileceğinizi düşünüyorum. Parçaları sistem olarak toplayıp dediğim kasa içinde getirebilme şansınız var mı acaba? Kasanın boyutlarına internetten bakabilirsiniz.

İsterseniz daha fazla konuyu kirletmek yerine özelden konuşalım.
Whatsapp: 05437677716

Merhaba. Ne zaman Türkiye'ye döneceksiniz acaba? Dediğim gibi Mini-ITX sistem getirme şansınız var mı? Eğer yoksa en yakın ne zaman olabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…