GTX 970 Sistem Toplama

sly37

Hectopat
Daha fazla  
Ali Güngör yardımlarını bekliyorum. İşlemci 6600k olması temennisiyle fiyat 3600 tl aşmamalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
Buyurun böyle bir sistem yaptım. 2-3 ay sonra sabit disk alırsınız. 3 ay 240 gb yeterli geleceğini düşünüyorum. Bellekler XMP ile 2400 frekansında çalışacaktır. i 5 6600 K yerine i 7 6700 almanız daha iyidir buyurun açtığım konuda bunu açıkladım;
i5 6600 K + soğutucu yerine i7 6700 alınmalı
Kasadan gelen güç kaynağı 12 volt yolundan 58 amper veriyor 80+ sertifikası olan 750 watt güç kaynakları 56 amper veriyor yani 80+ sertifikası olmasa da %80 üstü verimlilik sağlar. Ben R 9 390 önerirdim fakat siz 970 istediniz ben de 970 koydum sisteme :).

@Fasulye Sırığı onu nasıl kendisine göre ayarlasın. Her şey değişecek sabit disk aynı kalır bir de bellekler ekran kartı zaten kendisi söylemiş :D. Benim yaptığım sistemi alsın bundan iyisi yapılamaz diye düşünüyorum (Ekran kartını değiştirmezsek).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı