Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buyurun böyle bir sistem yaptım. 2-3 ay sonra sabit disk alırsınız. 3 ay 240 gb yeterli geleceğini düşünüyorum. Bellekler XMP ile 2400 frekansında çalışacaktır. i 5 6600 K yerine i 7 6700 almanız daha iyidir buyurun açtığım konuda bunu açıkladım; i5 6600 K + soğutucu yerine i7 6700 alınmalı
Kasadan gelen güç kaynağı 12 volt yolundan 58 amper veriyor 80+ sertifikası olan 750 watt güç kaynakları 56 amper veriyor yani 80+ sertifikası olmasa da %80 üstü verimlilik sağlar. Ben R 9 390 önerirdim fakat siz 970 istediniz ben de 970 koydum sisteme .
@Fasulye Sırığı onu nasıl kendisine göre ayarlasın. Her şey değişecek sabit disk aynı kalır bir de bellekler ekran kartı zaten kendisi söylemiş . Benim yaptığım sistemi alsın bundan iyisi yapılamaz diye düşünüyorum (Ekran kartını değiştirmezsek).
970 için i7 gereksiz harcanan paradan başka birşey değil. 970 hedefiniz varsa i5 yeterde artar bile 970 öyle uçuk bir kart değildir.
Büyük olsun ilerde işime yarar tavrı artık eskidi. Yazık o kadar paraya
@Fasulye Sırığı bir şeyi tartışmıyorum imzadaki parçaları kendine göre ayarlayabilirsin diyorsun. Bütün hepsi değişecek belli yani ben bundan bahsediyorum. Ayrıca konuyu sana kaydıran yok.