Bu güç kaynaklarının arkasında bulunan modüler girişler bazılarında fazla ya da güç arttıkça giriş yerleride artıyor bilemiyorum. Benim sistemime Corsair marka 850 watt yeterli 1. resimde yer alan ürün, 2. resim ise Corsair 1000 watt ve her ikiside 80 plus gold ileride sisteme yeni parçalar ilave ettiğimde 850 wattlık güç kaynağı giriş yerleri açısından yeter mi ?
Teşekkürler
Sistemim aşağıda yer alıyor ve işlemci ve altındaki ürünler yaklaşık 1 ay sonra sipariş verilecek.
Çok abartmışsınız güç kaynağını. 600W güç kaynağı gani gani yeter bu sisteme. GTX 970 güç tüketimi maxwell mimarisi ile birlikte zaten çok az. 850W aldıysanız iade edin derim. Paranıza yazık. İlerisi için olacaksa 850W iyidir.
Arkadaşlar fazla olduğunu bende biliyorum. Ama benim asıl öğrenmek istediğim güç kaynağındaki modüler giriş sayısı mesela 750 watt" lık ürünlerde bile modüler giriş sayısı daha da az ileri ki zamanlar da bu giriş sayısının azlığı sıkıntı yaratır mı?
Gelecekte sıkıntı olur mu sorusunun cevabı sende, oradaki girişlerin hangi parçalarda kullanılabileceği belli, anakartının üzerindeki slotlar için de aynı şey geçerli.
En kötü durumda (o da olursa) bile kabloları birleştirip ya da bölerek güç desteğini (modülerite tabii biraz yara alır) sağlarsın.