GTX 970 sisteme kasa ve monitör tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba. Sistemimi bitirmeme az kaldı. Vatan bilgisayardan topluyorum.

Sizden isteğim;
  • maximum 350 400 TL bir kasa (pencereli)
  • Tepkime süresi 1ms Full hd bir monitor.
Bütçe maximum 400-600 TL. HDMI gerek var mi pek bilemedim ben. HDMI gerek yok şu port olsun yeter diyorsaniz tavsiyelerinize uyarım. 3.ise klavyem Razer Blackwidow Chroma. Aklımda iki mouse var;
  • Logitech g502 proteus core
  • Ya da Razer Mamba Tournament Edition
Bildiginiz gibi razer kendi ürünleri arasında Chroma'larda bir senkronizasyon var o yüzden kalbim biraz Razer'dan yana fakat tavsiyelerinize açığım. G502 de çok güzel çok seviyorum :)

Dipnot: Monitör vatandan olmak zorunda değil.

Sistem:
  • İntel i7 6700K Skylake islemci
  • Msı 170a Gaming m3 anakart
  • Msı Gtx970 4g ekran kartı
  • Kingston HyperX Fury 2x8gb 2666mhz ram
  • Kasa?
  • Coolermaster seidon 120v soğutucu
  • Wd 7200 rpm 1tb blue hdd

Kasa olarak bir kaç sey var aklımda:
  • Zalman z3 plus 600w(80+ psu su yok maalesef )
  • Everest rampage titan 750w (80+var)
Yazi biraz uzun oldu ama samimiyetinize güvendiğim için yazdım. Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler iyi geceler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dengesiz bir sistem olmuş bence. İşlemcinin bu kadar yüksek olması render almayacaksanız şart değil. Sistemde SSD yok. SSD olmayan böyle bir sistem kağnı gibi çalışacaktır. Sonra böyle bir sisteme Everest kasa konulmaz. Everest tavsiye etmiyoruz. i5 ve Gaming M5 daha mantıklı olur. PCI portu olan anakart önermiyorum.

Monitör tavsiyem:

Asus VP228TE 21.5

Ya da bir boyut büyüğü:

Asus VP247T 23.6

Dengesiz bir sistem olmuş bence. İşlemcinin bu kadar yüksek olması render almayacaksanız şart değil. Sistemde SSD yok. SSD olmayan böyle bir sistem kağnı gibi çalışacaktır. Sonra böyle bir sisteme Everest kasa konulmaz. Everest tavsiye etmiyoruz. i5 ve Gaming M5 daha mantıklı olur. PCI portu olan anakart önermiyorum.

Monitör tavsiyem:

Asus VP228TE 21.5

Ya da bir boyut büyüğü:

Asus VP247T 23.6
Neden PCI portu olan anakart önermiyorsunuz bende bu anakartı almayı düşünüyordum nedenini merak ettim ve bir alternatif sunabilir misiniz ?

Arkadaşlar halen sizden bir kasa tavsiyesi bekliyorum
@Recep Baltaş monitör tavsiyenizi tutacağım ssd de topladiktan kisa bir sure sonra takacağım pcı portu olan anakart önermiyorum demişsiniz m5'de olan port m3'dede var ne demek isteginizi pek anlayamadim konuyu biraz açarsanız 100tl fark verip m5 alabilirim gerçi 1 hafta değişim süresini açtım ama sıfır poşetinde duruyor bir şekilde halletmeye çalışırım

arkadaşlar artık biriniz kasa önerebilirmi yarın 4'ten sonra sistemi tamamlayacağım beklemedeyim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı