Gtx 970'e oyuncu monitör tavsiyesi

ceyyus

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Memur
İyi sosyaller arkadaşlar.

Eski sistemime yeni bir ekran kartı aldım, ve dar boğaz olmadan oyunları oynuyorum.
Ancak şöyle bir sorum olacak, mevcut monitörüm beni tatmin etmemeye başladı.
Mouse'u döndürürken takılmalar, akıcı sahnelerde bulanıklık vs. gibi yaşadığım problemler oynadığım oyunlardan soğutmaya başladı. Kullandığım ekran kartı Asus Gtx 970 strix modeli.
1000 TL. civarında yeni oyuncu monitörleri tavsiye etmenizi bekliyorum.

Ve de mevcut monitörüm ile sizce neler kaybediyorum ? :D:D

Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Mevcut Monitörüm'ün Özellikleri
Ekran: 22" / 55 cm, LCD, Çözünürlük Formatı: HD, Yenileme Hızı: 50 hz, Çözünürlük: 1366x768,
Tepki Süresi: 6 ms, Geniş Ekran

Asus VN247H gerçekten güzel bir monitör . Ne devasa büyük nede küçücük(23.6 inch sizinkinden çok az büyük) . 1920x1080p ki sizinki 1366x768 yani yaygın leptop çözünürlüğü... Tepki süresi 1ms . Yenileme hızı 60 hz sanırım . Eski monitörünüzde ekran kartınız oyunu 60 fps ve üstü çalıştırsa bile 50 fps de hissediyordunuz hep . Şimdi 60 fps yi hissedebileceksiniz ki 60 fps de oynamak gerçekten harika. Ayrıca monitör led ekran . Muhtemelen çok daha iyi görüntüler elde edeceksiniz . Ayrıca 540 tl gibi bir fiyatı var.(fiyatına göre çok iyi.) İsterseniz 2 tane alıp kombo yaparsınız :D

Asus VG248QE al derim. Ayrıca Asus VN247H çok parlak ve göz yoruyor. Ben Cumartesi Vatan Bilgisayar dan Asus VN247H aldım ve dün akşam gidip Asus VG248QE ile değiştirdim fark anında ortaya çıktı. Asus VG248QE 144 Hz 3D. G-Sync özelliği yok. G-Sync özellikli monitör Asus ROG Swift PG278Q piyasada 2650- 3150 tl civarı.
Ekran kartım MSI GTX 970.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı