GTX 970M BIOS yükleme

melik taşdemir

Decapat
Makaleler
1
Monster'dan aldığım Tulpar T7 v2.4.1 bilgisayarıma GTX 970M 6 GB aldım ama düzgün çalışmıyor, sürücü güncellenemediği donanım bulunamadığı için. Aygıt yöneticisinde GTX 970M olarak görünüyor. Ekran kartına BIOS atmam gerekiyor ama hangi BIOS? Nerede bu doğru BIOS? İşin kurtarır tarafı bilgisayarım MSI üretimli bir kasa oluşu. GT 70 serisi bir bilgisayar. Bana BIOS lazım ama hangisi nerede? Buldum bir tane ama sadece ROM uzantılı dosya var Bat dosyası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürününüz GTX 970M, aygıt yöneticisinde görünen de GTX 970M. Sorun yok gibi görünüyor? Neden BIOS değiştirmek istiyorsunuz? Bir de sürücü yüklenmesinde nas bir hata alıyorsunuz? Sürücüyü Nvidia sitesinden mi yüklüyorsunuz yoksa Windows'un kendi yüklenmesine mi izin verdiniz?

Kartın Donanım Kimliği'ni paylaşın. 6 GB olması illa 6 GB yazacağı anlamına gelmiyor.

BIOS konusunda da yapmanız gereken şu: Mevcut BIOS'u GPU-Z ile kaydedeceksiniz. Sonra da Nibitor ile Vendor ve/veya Device ID'lerini düzenleyip BIOS'u karta yeniden yazacaksınız.

Evet şu anda türçke cezası kalktı ancak yazabiliyorum cevabımı.Sorun şu ki karta uygun driverları yüklemeye çalıştığımda verdiği hata resimdeki gibidir.Aygıt yöneticisinden yükle dediğim zaman ise birşeyler inidiriyor ve oyunlar açılıyor ama fps değerleri fotoğraflarda görüldüğü gibi.Baktığımda Quadro ekran kartlarının sürücüsünü indiriyor windows doğal olarak da fps düzgün olmuyor.Youtubede ki bios -vbios -firmware update videonuzu izledim.Gerekli bios u bulamıyorum.Yedekleme gpu Z olayını da biliyorum öğrendim onuda.İşte yeni olarak hangi bios u denemem lazım...fotoğraflar heralde yeterli bilgi içeriyordur...Recep baltaş; gerçekten ilgilendiğiniz için çok saolun.1 aydır çözemedim şu olayı kart elimde kalacak.
Ürününüz GTX 970M, aygıt yöneticisinde görünen de GTX 970M. Sorun yok gibi görünüyor? Neden BIOS değiştirmek istiyorsunuz? Bir de sürücü yüklenmesinde nas bir hata alıyorsunuz? Sürücüyü Nvidia sitesinden mi yüklüyorsunuz yoksa Windows'un kendi yüklenmesine mi izin verdiniz?
windows kendisi yükleyebilir ama saçma bir driver indiriyor,fps çok düşük oyunlarda.Vbios tek çare olsa gerek?diğer verdiğim cevaba bakarsanız daha detaylı bilgi orada var.
nbitor ile keydettiğim kartın kendi bios u vs de hatalı görünüyor...durum bu?
Kartın Donanım Kimliği'ni paylaşın. 6 GB olması illa 6 GB yazacağı anlamına gelmiyor.

BIOS konusunda da yapmanız gereken şu: Mevcut BIOS'u GPU-Z ile kaydedeceksiniz. Sonra da Nibitor ile Vendor ve/veya Device ID'lerini düzenleyip BIOS'u karta yeniden yazacaksınız.
Techpower da gösterdiği bios versiyonunu nete yazınca gtx980m 8 gb clevo versiyonu için olan bir bios olduğunu gördüm az önce(84.04.88.00.C1) biri bu kartın bios unu baya bozmuş bize gtx 970m için olan uygun bir tanesi lazım?

usta hazır aktifsin şu an bi bakıversen gene?

Dosya Ekleri

• 73a2f96c-2335-4eb5-9554-7d0cad83bda4.jpg
    73a2f96c-2335-4eb5-9554-7d0cad83bda4.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 108
  • csgo.jpg
    csgo.jpg
    393 KB · Görüntüleme: 111
  • dota.jpg
    dota.jpg
    298,5 KB · Görüntüleme: 111
  • nvd.jpg
    nvd.jpg
    222 KB · Görüntüleme: 99
  • özel.jpg
    özel.jpg
    284,2 KB · Görüntüleme: 156
  • ss.jpg
    ss.jpg
    275,2 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı