GTX 970M dizüstü veya masaüstü

DağhanBRN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat sosyal takipçileri size bir konuda danışmak istiyorum.
Ben çok fazla taşınan yolculuk yapan biriyim o yüzden bu yaz Gaming notebook alıcaktım fakat internette bir videoya denk geldim Msı laptoda GTX 970M ekran kartı var ve işlemcisi 4-5.nesil oluyor ve performans olarak çok büyük bir fark var bu yüzden sizce masaüstü mü yoksa notebook olarak bir fikir veya öneriniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşımak zorundaysanız ve götürdüğünüz yerlerde de oyun oynamak istiyorsanız notebook almalısınız. Gtx 970m 970' in yaklaşık 3/4 performansında. Bu demek değildir ki sizi memnun etmez fakat çok daha ucuza daha performanslı bir masaüstü alınabilir tabiki, ama laptopa ihtiyacınız var gibi duruyor.

Mobil ekran kartı seçmeni tabikide anlayabiliyorum fakat GTX 970m ile GTX 970 (MASAÜSTÜ OLANLAR İÇİN) PERFORMANS ARASINDA DAĞLARCA FARK VAR BİRİSİ TEK FANLI BİRİSİ ÇİFT FANLI DAHA DA FARKLAR SAYABİLMEK MÜMKÜN YOLCULUK DEDİĞİN İÇİN TABİKİDE LAPTOP ALMAK MANTIKLI AMA NORMAL MASAÜSTÜNDE ALABİLDİĞİN FPS Yİ MOBİL BİR EKRAN KARTI İLE MODELİ NE OLURSA OLSUN ALAMAYABİLİRSİN BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR BENCE

Benim de önerim mini ITX bir sistem toplamanız. Tabi onda da monitör taşıma sıkıntısı var. Yaptığınız seyahatlerin ne tür seyahatler olduğuna bağlı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı