GTX 970M tam hızlandırma desteği var mı?

Laptop olduğu için yüksek ihtimal ama SMBIOS olarak iMac14,2 olarak değer üretip girip bir dener misin ? Yine görmezse sistem Reset NVRAM atıp denersin.
14,2 Big Sur desteklemiyor hocam. Sistem açılmıyor.

Biraz araştırma yaptım hocam. Anakart üreticim LVDS/eDP + HDMI/DP) doğrudan NVIDIA GPU’ya lehimlemiş. Yani anakartta Optimus özelliği yok. Bu yüzden çalışmıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Onu bypass edecek komutu gireceğiz o sorun değil de yüksek ihtimal laptop olduğu için OCLP göremiyor maalesef. Genel laptoplarda özellikle biraz daha eskiler için hemen hepsinde optimus var.

Onu bypass edecek komutu gireceğiz o sorun değil de yüksek ihtimal laptop olduğu için OCLP göremiyor maalesef. Genel laptoplarda özellikle biraz daha eskiler için hemen hepsinde optimus var.
OCLP'nin algılaması için iGPU'ya sahip olmam gerekiyor sanırım. Daha önce böyle bir olaya denk geldiniz mi? Yoksa benim pc ilk mi?

OCLP'nin algılaması için iGPU'ya sahip olmam gerekiyor sanırım. Daha önce böyle bir olaya denk geldiniz mi? Yoksa benim pc ilk mi?
Hayır laptopta olur sorun olmaması gerek ama laptop ve BIOS kaynaklı çok yüksek ihtimal ve herşeyi denedik maalesef.

Hayır laptopta olur sorun olmaması gerek ama laptop ve BIOS kaynaklı çok yüksek ihtimal ve herşeyi denedik maalesef.
Sorun değil hocam. Emek verip uğraştığınız için çok teşekkür ederim. Tekrar macOS kullanmak istersem High Sierra kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…