O şekilde karar vermezsin. Ona ekran kartı karar verir. Kullanımın düşük olması kullanmadığı anlamına gelmez. Masaüstü kullandığından dahiliyi kullanıyor gibi birşey de söyleyemezsin. Kalite ayarlarını düşürüp yükselterek ortalama bir performans alabilirsin.
Nasıl yok sürekli tam performans çalıştırabiliyorsun. Yazın yeni nesillere geçeceğim zaten yaza kadar 60 derece çalışsın. Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum @Murat5038
@Murat5038@zeynep_bulut Güç seçeneklerinden işlemcinin en düşük %'de kaçta çalışacağı ayarlanabiliyor ama ekran kartını bilmiyorum. Mutlaka onunda buna benzer bir yolu olmalı. DSR ile oyunu 2k'da oynarsan karta binen yükten dolayı düşürmez büyük ihtimal.
@Murat5038@zeynep_bulut Güç seçeneklerinden işlemcinin en düşük %'de kaçta çalışacağı ayarlanabiliyor ama ekran kartını bilmiyorum. Mutlaka onunda buna benzer bir yolu olmalı. DSR ile oyunu 2k'da oynarsan karta binen yükten dolayı düşürmez büyük ihtimal.
Ekran kartından bahsediyoruz. Ekran kartında sadece bir seçeneği var o da ekran kartına risk yaratır. O yüzden standart ayarlarda normal bir kullanıcı ayarı yok.
Nasıl yok sürekli tam performans çalıştırabiliyorsun. Yazın yeni nesillere geçeceğim zaten yaza kadar 60 derece çalışsın. Ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Öyle birşey yok dediğim gibi. Laptop olsaydı yukarıda dediğim sıkıntı çıkarıyor diyebilirdim. Ancak masaüstülerde gpu dahiliye geçmeyeceğinden kendi gücünü zaten kullanır. Kendi gücünü ise oyuna göre kendini ayarlar. Oyun ayarları için dediklerimi uyguladın mı?
Bu düşmeleri fazla olmasını engellemek için oyun ayarlarını biraz düşürmek yeterli olacaktır. Gereksiz efektleri de kapatırsanız akıcı oyun oynarsınız.
Bu düşmeleri fazla olmasını engellemek için oyun ayarlarını biraz düşürmek yeterli olacaktır. Gereksiz efektleri de kapatırsanız akıcı oyun oynarsınız.