GTX 980 Ti alınır mı?

Bütçe
4500
Yüz yüze görüşüp testleri yaparsanız olağanüstü bir durumla karşılaşmazsınız. Adamda istediğiniz testleri yapacağınızı söylemiş.

İstanbul'da yaşıyorum ama ilçe olarak aramızda çok fark var yüzyüze nasıl ayarlarım bilmiyorum.

İstanbul'da yaşıyorum ama ilçe olarak aramızda çok fark var yüzyüze nasıl ayarlarım bilmiyorum.

5 yıllık kartmış bence İstanbul içinde 960 970 bakın.

Eğer başka bir kart bakacaksanız 970 almayın 970'in 3.5+0.5 VRAM sorunu ve cw sorunu var bu yüzden başka bir kart bakacaksanız en mantıklısı 1060 olur (980 Ti'a yakın güçte)

10400F ile 0 sistem toplanırken kart sıkıntısı bitene kullanmak için 2. el 980 Ti alınır mı? Yoksa elimde bulunan laptoptaki 940MX sistem toplamadan idare eder mi?

Bu kadar eski bir kart ile riske gireceğinize laptop ile devam etmeniz daha iyi olur. Hem 11. nesil Intel işlemciler de çıkacağı için ileride daha güncel bir sistem toplarsanız.

Bu kadar eski bir kart ile riske gireceğinize laptop ile devam etmeniz daha iyi olur. Hem 11. nesil Intel işlemciler de çıkacağı için ileride daha güncel bir sistem toplarsanız.
Şu trafo isteyen ve performans olarak 5600X'e zar zor kafa tutan 11700K olan 11. nesil işlemciler mi yapmayın. Testleri hiç de olumlu değil.

Her oyunu en az orta seviyede kaldıracağını belirtmişim ki Valorant CS:GO için mükemmel bir kart olduğunu belirtmek istedim. Ama ömrünün az kaldığını düşünüyorum.

Üst seviye oyunları oynamayacak isen al demişsin ama 980ti üst seviye oyunlar için oldukça yeterli bir kart.

GTX 980Tİ, eski olmasına karşın günümüzde GTX 1660S ile benzer performans sunuyor. VRAM bakımından da ideal fakat güç tüketimi 250W. Bu biraz fazla bir değer. En nihayetinde 6 yıllık kart ve testleri yapılıp, güç kaynağınızın yeterli geleceğini düşünüyorsanız bu piyasada bu kart, bu fiyata alınır.

GTX 980Tİ, eski olmasına karşın günümüzde GTX 1660S ile benzer performans sunuyor. VRAM bakımından da ideal fakat güç tüketimi 250W. Bu biraz fazla bir değer. En nihayetinde 6 yıllık kart ve testleri yapılıp, güç kaynağınızın yeterli geleceğini düşünüyorsanız bu piyasada bu kart, bu fiyata alınır.
1660S performansını eski D3D11 oyunlarda veriyor genellikle, onun dışında yeni çıkan DX12, Vulkan kullanan oyunlarda gerisinde kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı