GTX 980 ve İ7 6700K sistem oyun testleri

Wot için 980e gerek yok. Çünkü oyun ekran kartından çok işlemciye yükleniyor. Wot için alacağın işlemcinin tek çekirdek performansı güçlü olmalı.
Evet fizik motoru 2-3 yıldır değişecek diye bekleniyor ama bakalım hala BWT'yi kullanıyor ama bazı videolarda CPUların hepsini eşit miktarda kullandığı görülüyor. Galiba 6600k idi. bütün CPUlar %35-40 arası çalışıyordu. Yine de 3 Ghz'nin üzerini almak şart. Kaldı ki 980 alan biri ona pentium ya da i3 takmaz

@JaroxJamaica Anakarttan memnun musunuz?
Ses kalitesi nasıl ?
Bende Gaming 5 modelini almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız aşırtma rekorları kırmıyorsanız ve oyunculara tanınan hemen hemen her imkandan yararlanmak istiyorsanız, gerçekten fazlasıyla yeterli bir anakart. 1-2 ayda bir BIOS güncellemesi çıkartarak Skylake'ın açıklarını kapatıyor Gigabyte. Tek şikayetim, BIOS mouse hassasiyeti. Sağ-Sol yapıldığında jilet gibi keskin hareket eden mouse, Yukarı-Aşağı yaptığınız zaman düzensiz ve bozuk hareketler yapıyor ama büyük bir sorun değil bu.

Gelen bildirim sayısı çok fazla olduğu için her bildirimi göremiyoruz maalesef. Kodu kullanamadım, zira NA serveri için geçerli değilmiş. Ayrıca, WOT'a başlamayın. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. WarThunter veya Armored Warfare'a başlayın.

BIOS menüsü falan nasıl kolay mı kullanımı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok merak ettiğim bir konu var; video kaydı yaparken FPS değerleri düşmez mi? Sistemi ayrı olarak zorluyorsunuz çünkü. O halde bu sonuçların tam net sonuçlar olmadığı varsayabilir miyiz?

Sinerji'den mi almıştinız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…