GTX 980M nereden temin edilir ?

odogru

Megapat
Herkese merhaba, geçen sene almış olduğum MSI GT70-2OD'nin ekran kartını değiştirmek istiyorum. Nvidia GTX980M almak istiyorum ancak nereden satın alınır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

GTX 780M bence hala kötü bir kart değil. 1080P High-Ultra hala oynayabilirsiniz. Çok ağır oyunlarda High yetecektir diye tahmin ediyorum. nVidia Geforce 980M GTX 8GB Alienware Clevo MSI burada bir ilan ilan var. Ama mobil ekran kartlarının fiyatları baya tuzlu ve Türkiyede piyasası yok.

GTX 780M bence hala kötü bir kart değil. 1080P High-Ultra hala oynayabilirsiniz. Çok ağır oyunlarda High yetecektir diye tahmin ediyorum. nVidia Geforce 980M GTX 8GB Alienware Clevo MSI burada bir ilan ilan var. Ama mobil ekran kartlarının fiyatları baya tuzlu ve Türkiyede piyasası yok.

Yani şimdi bu ekran kartına 3000TL vermektense gider masaüstü toplarım daha mantıklı. Fazla abartmışlar fiyatları.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı