GTX Titan X vs GTX 980 Ti?

Umar Cem KILIÇ

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplayacağım bilgisayardaki ekran kartında kararsız kalım. Asus Gtx GeForce Titan X mi yoksa Asus Gtx 980 Ti Poseidon mu? Bir videoda duyduğuma göre 980 ti poseidon titandan daha iyiymiş. Doğruluğunu bilemedim. Hangisini tercih etmeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında aralarında aşırı bir fark yok ama fiyat açısından GTX 980 Tİ almanız daha sağlıklı olacaktır ve her ne için kullanacaksan bu 2 ekran kartı fazlasıyla yetecektir. Ben GTX 980 Tİ tavsiye ederim.

980ti oyun için çok daha uygun fiyat performans sunuyor. Ama yinede parayı gömeyim performansım çok olsun derseniz 2 tane 980 takıp performans olarak Titanı geçebilirsiniz zaten önümüzde Dx12 ile kart bellekleri birleşecek 8GB RAM ile her oyunu gözünüz kapalı oynarsınız.

980 Ti alın. Aradaki fiyat farkına da sağlam ekipmanlar alabilirsiniz.
Bu arada 14 yaşında nasıl bu kadar paraya sahip oluyorsunuz?
Derslerinize önem verin.

Çok zengin değilseniz Titan X israf olacaktır, 980 Ti fazlasıyla yetecektir.

Ayrıca Titan X stok soğutmaya sahip. 980Ti alıp daha serin kullanmak varken referans tasarımlı Titan X i tercih etmem şahsen. Ayrıca o Poseidon Custom (Özel) Sıvı Soğutma sistemine sahip kullanıcılar içindir.

İnternetteki çoğu karşılaştırmada referans Titan X ile referans GTX 980Ti karşılaştırılmış. Referans modellerde elbet Titan X daha iyi. Fakat özelleştirilmiş Gtx 980Ti lar özellikle Zotac AMP Extreme, Titan X i %5-10 civarı geride bırakabiliyor. Poseidon ise normal kullanımda Zotac ile Titan X arasında performans verir. Eğer sıvı soğutma ile kullanılıp overclock yapılırsa Zotacı da geride bırakır. Linkteki guru3d sitesinde adamlar farklı 980 Ti modelleri ile Titan X in olduğu kıyaslama resimleri yayımlamış bakabilirsin daha açıklayıcıdır. Link 980Ti varken Titan Xe o kadar para vermem şahsen sırf belleği fazla diye. Eğer Titan X alacak param da olsa biraz daha üzerine koyup sahibinden gibi sitelerde satanlardan 2 adet 980Ti alıp sli yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…