BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 24 Temmuz 2021 #11 HalilŞimşek dedi: Nasıl bir şey toplayabiliriz bütçem belli değil taksitle ödeyeceğim fazla da uçuk olmasa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı istersin yoksa 2.el mi? Ben kendime topladım bazı parçaları sıfır bazılarını 2.el aldım. Hepsini sıfır almak mantıklı değil bana göre.
HalilŞimşek dedi: Nasıl bir şey toplayabiliriz bütçem belli değil taksitle ödeyeceğim fazla da uçuk olmasa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı istersin yoksa 2.el mi? Ben kendime topladım bazı parçaları sıfır bazılarını 2.el aldım. Hepsini sıfır almak mantıklı değil bana göre.
HalilŞimşek Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 101 24 Temmuz 2021 #12 BATABEK dedi: Sıfır mı istersin yoksa 2.el mi? Ben kendime topladım bazı parçaları sıfır bazılarını 2.el aldım. Hepsini sıfır almak mantıklı değil bana göre. Genişletmek için tıkla... halilsimsek6655@gmail.com bu maile numaranı atar misiniz?
BATABEK dedi: Sıfır mı istersin yoksa 2.el mi? Ben kendime topladım bazı parçaları sıfır bazılarını 2.el aldım. Hepsini sıfır almak mantıklı değil bana göre. Genişletmek için tıkla... halilsimsek6655@gmail.com bu maile numaranı atar misiniz?
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 24 Temmuz 2021 #13 Yolladım ama gelmiştir inşallah.
HalilŞimşek Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 101 24 Temmuz 2021 #14 BATABEK dedi: Yolladım ama gelmiştir inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam siz mail adresinizi verir misiniz gelmemis.
BATABEK dedi: Yolladım ama gelmiştir inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam siz mail adresinizi verir misiniz gelmemis.
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 24 Temmuz 2021 #15 berzahatabek@gmail.com