kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Bugün aldığım GTX 1050 Ti ekran kartını bilgisayara taktım. İlk başta driver yüklenene kadar sorun çıkmadı, yüklendikten sonra görüntü taşmaya başladı. Görüntü özelliklerinden vs. çözünürlük değiştirsem de fayda etmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri image.jpg 109,1 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Bugün aldığım GTX 1050 Ti ekran kartını bilgisayara taktım. İlk başta driver yüklenene kadar sorun çıkmadı, yüklendikten sonra görüntü taşmaya başladı. Görüntü özelliklerinden vs. çözünürlük değiştirsem de fayda etmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
6 625724 Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 685 Çözümler 5 9 Şubat 2023 #2 Monitör ayarlarından kaynaklı diye tahmin ediyorum, televizyona bilgisayar bağladığımda aynı sorunu yaşamıştım. Kurcalamanda fayda var. Artı 0 Eksi
Monitör ayarlarından kaynaklı diye tahmin ediyorum, televizyona bilgisayar bağladığımda aynı sorunu yaşamıştım. Kurcalamanda fayda var.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 9 Şubat 2023 #3 Desteklenmeyen çözünürlük seçmiş olabilir misiniz? Veya NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarına bakar mısınız? Artı 0 Eksi
Desteklenmeyen çözünürlük seçmiş olabilir misiniz? Veya NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarına bakar mısınız?
KS KS kadirtarhan Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 625724 dedi: Monitör ayarlarından kaynaklı diye tahmin ediyorum, televizyona bilgisayar bağladığımda aynı sorunu yaşamıştım. Kurcalamanda fayda varmicro Genişletmek için tıkla... monitör ile ilgili değil ekran kartını değiştirince böyle oluyor NVIDIA ayarlarından ölçeklendirmeyi değiştirince 1920x1080 ayarlayamıyorum Artı 0 Eksi
625724 dedi: Monitör ayarlarından kaynaklı diye tahmin ediyorum, televizyona bilgisayar bağladığımda aynı sorunu yaşamıştım. Kurcalamanda fayda varmicro Genişletmek için tıkla... monitör ile ilgili değil ekran kartını değiştirince böyle oluyor NVIDIA ayarlarından ölçeklendirmeyi değiştirince 1920x1080 ayarlayamıyorum