GTX1050 Ti ve 8 GB RAM'li sistemde RAM takviyesi ile performans artışı olur mu?

HDG

Kilopat
Daha fazla  
i7 8750h.
GTX 1050 Ti.
8 GB DDR4 2666MHz.
256 GB SSD.
Sistemimde Zula yayını açınca 720P30FPS kasma oluyor. Sistemime ek 8 GB DDR4 2666MHz eklersem FPS artar mi? Artarsa o sorunlar çözülür mu?

i7 8750h.
GTX 1050 Ti.
8 GB DDR4 2666MHz.
256 GB SSD.
Sistemimde Zula yayını açınca 720P30FPS kasma oluyor. Sistemime ek 8 GB DDR4 2666MHz eklersem FPS artar mi? Artarsa o sorunlar çözülür mu?

Zula için RAM alacaksan gerek yok hem Zula optimizasyon özürlü bir oyun eğer çok yüksek oyunlar oynamıyosan yani GTA 5, battlefielf 4-1 gibi AAA oynamıyosan gerek yok.

Yayın için 8GB yetersiz kalabiliyor,Zula oynamadığımdan ne kadar RAM yediğini bilmiyorum,bir adet daha aynısından alırsanız çift kanal olarak çalışır sistemi rahatlatırsınız.

Yayın için 8 GB yetersiz kalabiliyor, Zula oynamadığımdan ne kadar RAM yediğini bilmiyorum, bir adet daha aynısından alırsanız çift kanal olarak çalışır sistemi rahatlatırsınız.

8 GB RAM'in MSI Afterburner'la baktığımda 7 GB kullanıyor geriye kalan 1 GB de sistem için gerekli olduğundan. 16 GB RAM yapsam daha rahatlar ve FPS artışı olur doğru mu? PES 2021 de oynuyorum ring of elsiyum gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı