GTX1050 ve Q9650 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Pysi Developer

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
RAM
4
Ekran kartı
GTX1050
İşlemci
Q9650
Merhaba arkadaşlar. Sistemime GTX1050 ve Q9650 almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant, CS:GO, Rainbow vb. şekilde. Sizce performansı nasıl olur?
(Anakartım 775pin olduğundan bu işlemciyi alıyorum maalesef)

Merhaba arkadaşlar. Sistemime GTX1050 ve Q9650 almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar Valorant, CS:GO, Rainbow vb. şekilde. Sizce performansı nasıl olur?

Aynı sistemi 1 sene kullandım çok drop yiyor ve darboğaz aşırı fazla.

Darboğaz var ikisi arasında hocam zaten.

Ekran kartını düşürün anakart+işlemci alın.

Hocam GTX750 Ti alsam, işlemciyi değişmesem? Bütçem 1500TL olduğundan ve ekran kartını da 2.el alacağımdan dolayı anakart ve işlemciye yetmiyor.
Valorant ile CSGO açar ama Rainbow'u kaldıracağından şüpheliyim. Ekran kartı yeter, işlemci yetmeyebilir.
Valorant performansı nasıl olur?

Son düzenleme:
Hocam GTX750 Ti alsam, işlemciyi değişmesem? Bütçem 1500TL olduğundan ve ekran kartını da 2.el alacağımdan dolayı anakart ve işlemciye yetmiyor.

Valorant performansı nasıl olur?
Düşük ayarlarda 60-100fps alırsınız diye tahmin ediyorum. İşlemci hakkında fazla bilgi sahibi değilim ne yazık ki.

Düşük ayarlarda 60-100FPS alırsınız diye tahmin ediyorum. İşlemci hakkında fazla bilgi sahibi değilim ne yazık ki.

Düşük ayarlarda 80 100 almıyor 40 50 alıyor ama ayarları fulleyince 80 100 alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı