GTX1060 3GB ve i5 7600 sistem ne kadara satılır?

Ryzen 1600 ile i5 7600 kafa kafaya. 1060 3GB ile de RX570 kafa kafaya.

Sistem ölü, soket'in ömrü dolmuş daha yeni bir işlemci takamaz. 3 GB'lık 1060 nereye kadar götürecek oyunlar deli gibi kart belleğine abanıyor, ne 570 ne de 1060 alınır bu devirde artık. Kimse bu sisteme 3000 vermez. Üstüne üstlük 2. el bir kasa hele ki.

Sistem ölü, soket'in ömrü dolmuş daha yeni bir işlemci takamaz. 3 GB'lık 1060 nereye kadar götürecek oyunlar deli gibi kart belleğine abanıyor. Kimse bu sisteme 3000 vermez. Üstüne üstlük 2. el bir kasa hele ki.
3500 Ryzen sistem alıp fare klavye monitor masrafıyla beraber en az 5K ödersin. Cebinde 3500 lira parası olan adam için gayet güzel sistem. Ayrıca bunu alırsa arkadaşın değiştireceği iki parça var ilerde CPU ve anakart, onunda en az 4 5 yılı var.

Intel i5 7600 : 1000 TL
Dark Freezer X120 :100TL
Asus Dual GTX 1060 3 GB : 800TL
Asus B250G : 400 TL
8 GB 2400 + 8 GB 3000 mhz RAM : 300 TL
240GB Ocz SSD : 150 TL
1TB Seagate HDD : 150 TL
Zalman R1 Kasa : 250 TL
Corsair 600W PSU : 250 TL
Samsung 24inch 72Hz Curved monitör : 500 TL
Msi Vigor Gk70 Klavye : 250 TL
Mionix Castor Mouse: 100 TL

Genel Toplam: 4250 TL

Piyasada ki güncel ikinci el fiyatları araştırmam sonucunda böyle bir sonuca ulaştım. Fiyat + - 250 gösterebilir ürünlerin kozmik durumlarına göre. Tavsiyem ürünleri parça parça satmanız. Toplu olarak 3.000 TL üzerinde almak mantıklı durmuyor. Sitelerin hazır sistemleri ve indirimler sayesinde 4.250 TL'ye daha güncel bir sistem toplamak mantıklı duruyor. Toplu satışa girerseniz tahminim 1000 TL civarında zararınız olabilir. Şimdiden hayırlı satışlar.
Arkadaş sıfır Ryzen 5 2600 - 1660ti - 16GB RAM - SSD - ANAKART - MONİTÖR - KASA 4.400TL geldi bu sistem nasıl oluyor 4.250 oluyor.Sıfır ben bunun çok çok daha iyisini klavyeli mauseli toplarım.3.500TL iyimser fiyatı diyebilirim.

Arkadaş, sıfır Ryzen 5 2600 - 1660ti - 16GB RAM - SSD - ANAKART - MONİTÖR - KASA 4.400 TL'ye geldi. Bu sistem nasıl oluyor 4.250 TL oluyor. Sıfır, ben bunun çok çok daha iyisini klavyeli + mouseli toplarım. 3.500 TL iyimser fiyatı diyebilirim.
i5 7600 ve GTX 1060 bu fiyatta en önemli etken. Intel ve NVIDIA'nın ürünlerinin ikinci el fiyatı ölmüyor, çok eski modeller değilse. Unutmamak gerekiyor, her malın bir alıcısı vardır. Ürünlerin ikinci el fiyatları, sahibinden'den bakarak, en uygunu bulunarak hesaplandı. Hata, insanın olduğu yerde her zaman vardır, 4250 değil 4000 TL olabilir bu sistemi toplamak ya da parça parça almak istersen. Bahsettiğim gibi toplu olarak 3000 TL bu sistem için verilebilir. Kötü bir sistem değil. Parça parça 4250 TL'ye kadar çıkacaktır. Mantıklı olan elbette sıfır, güncel bir sistem toplamak.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. 2.5 ve 3K arasına alıcı bulur diye düşünüyorum. Zamanında 4K ya toplamıştım, monitör ve ekipmanlar hariç...

Dostum tavsiyem sahibinden üzerinden detaylı görseller ekleyerek bilgisayarını satmak. İnsanlar ikinci el alırken suyunu çıkarır. 2500 TL'den aşağıya sistemin tamamını asla satma. 2500 TL'ye 2019 itibariyle mevcut güncel oyunların hepsini 1080P'de High-Very High olarak oynatabilen bir sistem. Sistemim olmasaydı, ürünlerde kusursuz olmak şartıyla alırdım komple 2500 TL gönül rahatlığıyla. Bu sisteme bu para verilir mi diyerek, bundan çok daha kötü sistemlere dünya para vermiş arkadaşlarımız bulunuyor bu tarz forum platformlarında. Acele etme, masaüstü sistemler bir günde satılacak ürünler değiller. Her malın alıcısı vardır.

Son düzenleme:
i5 7600 ve GTX 1060 bu fiyatta en önemli etken. Intel ve NVIDIA'nın ürünlerinin ikinci el fiyatı ölmüyor, çok eski modeller değilse. Unutmamak gerekiyor, her malın bir alıcısı vardır. Ürünlerin ikinci el fiyatları, sahibinden'den bakarak, en uygunu bulunarak hesaplandı. Hata, insanın olduğu yerde her zaman vardır, 4250 değil 4000 TL olabilir bu sistemi toplamak ya da parça parça almak istersen. Bahsettiğim gibi toplu olarak 3000 TL bu sistem için verilebilir. Kötü bir sistem değil. Parça parça 4250 TL'ye kadar çıkacaktır. Mantıklı olan elbette sıfır, güncel bir sistem toplamak.
Bence sizin düşünceniz ama bilemiyorum parça parça çıkabileceği 3.500 TL olarak yazdım ben toplu satılırsa düşer ama ikinci el fiyatları ölmeme durumu bence intel veya Nvidia ile alakalı değil ürünün güncelde ki oyun,program vs. işlevlerini yerine getirmesiyle alakalı bu sistemle aynı fiyata sıfır amd veya intel sistem alıp karşılaştırma yapılırsa çok çok daha iyi bir sistem toplanabilir anlamında benim söylemim ve güncelde ki çoğu şeyi de yaparsın. Aslında durum insanların piyasayı yükseltmesiyle alakalı yani aldıkları parçaları kullanıp neredeyse hiç indirim yapmadan satmak istiyor sıfır ürünler arasında 100 200 TL farkla satmaya çalışıyorlar. 2 yıl kullanıp o parçadan tüm verimi alıp böyle yapmaları biraz garip.
Sinerji Neon B45-580GBM Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX580 24" 1ms 75hz
Yani bileşenleri düşürüp mause ekleyip bu sistemi toplardım ki siz +- 250 olabilir dediniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı