GTX1070 laptop GTA 5 kitlenme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Yusuf Emin37

Centipat
Laptop un özellikleri.
32 GB RAM, 16 GB ekran kartı NVIDIA GeForce 1070 ve i7.
Bilgisayarı güncelleme var mı diye kontrol ettim yoktu. Ekran kartını güncellemeyi denedim NVIDIA Expeirence'dan en güncel sürüm dedi. Fazla ısındığı için olabilir diye düşündüm ama 2 saat sonra bilgisayarı açıp üstüne ek fanları çalıştırınca da aynı hatayı verdi.

Kitleniyor derken bir daha düzelmiyor mu?
Prime95 ile işlemciye 15 dakika stres testi yapıp ulaştığı maksimum sıcaklığı belirtin.
Aynı işlemi ekran kartına da Geeks3D Furmark programıyla da 15 dakika yapıp sıcaklığı yazın.
HDD kullanıyorsanız HD Tune Pro ile de "Fast Scan" seçeneğini kaldırıp bad sector testi yapın.

Öncelikle sistem özelliklerini düzgün yazın. i7 işlemciler 2007 yılından beri piyasadalar modelleri önemli GTX 1070 8 GB ekran kartıdır 16 demişsin hata ile ilgili bir açıklama yok.

Kitleniyor derken bir daha düzelmiyor mu?
Prime95 ile işlemciye 15 dakika stres testi yapıp ulaştığı maksimum sıcaklığı belirtin.
Aynı işlemi ekran kartına da Geeks3D Furmark programıyla da 15 dakika yapıp sıcaklığı yazın.
HDD kullanıyorsanız HD Tune Pro ile de "Fast Scan" seçeneğini kaldırıp bad sector testi yapın.
Sıcaklık ilk başta 35 falanken 55 oldu ek fan çalıştırarak denedim bu sefer 45 50 arası oldu
Sistemdeki bir şeyden değilde DLL dosyalarından olabilirmi
Sistemsel bir şey degil tamamen DLL dosyalarından kaynaklı ama nasıl çözeceğim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı