GTX1080 için Monitör Tavsiyesi

Hangi Çözünürlük ve Hz?

• 1080p - 60Hz

Oy: 0 0,0%
  • 1440p - 60Hz

Oy: 3 20,0%
  • 1440p - 144Hz

Oy: 12 80,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Hocam GTX1080 için 1080p çözünürlük az değil mi birde sorularım için cevap verirseniz çok mutlu olurum :3

FreeSync Amd kartları için kullanılan bir özellik. Nvidia GTX 1080 kartın ile bu AOC mönitörü kullanınca bir sorun tabi ki de yaratmaz. G-Sync Nvidia kartlara sunulan özellik. Hepsi bu kadar. Kısacası bir sorun yaşamazsın sadece monitörler ekran kartları için ek özellik sunar o kadar.

Dell S2417DG
Dell S2417DG 24" Wide QHD Gaming Monitör Monitör

Vatandan alacağım diye Gsync'dan vazgeçme. Bunlar zaten TN panel fazla sıkıntı çıkarmaz. AOC AGON'un Gsynclısı var bende memnunum ama Dell ile birebir aynı paneli kullanıyorlar hatta Dell'in ki bir versiyon güncel ancak görüntü olarak değil msler üzerinde değişim var. Agon'un 2 hoparlörü var diye almıştım memnunda kaldım ama Dell'de ekranın kenarlıkları biraz daha ince şimdi düşünmüyor değilim.

Dell S2417DG
Dell S2417DG 24" Wide QHD Gaming Monitör Monitör

Vatandan alacağım diye Gsync'dan vazgeçme. Bunlar zaten TN panel fazla sıkıntı çıkarmaz. AOC AGON'un Gsynclısı var bende memnunum ama Dell ile birebir aynı paneli kullanıyorlar hatta Dell'in ki bir versiyon güncel ancak görüntü olarak değil msler üzerinde değişim var. Agon'un 2 hoparlörü var diye almıştım memnunda kaldım ama Dell'de ekranın kenarlıkları biraz daha ince şimdi düşünmüyor değilim.
Kesinlikle katılıyorum. Gtx 1080 alınacaksa, yanına da en kötü 2k çözünürlükte ve G-sync'e sahip bir monitör alınmalı. Bu fiyatlarda da alınabilecek en iyi ürün: Bahsi geçen Dell'in monitörü. Temmuz'a kadar daha iyi bir alternatif çıkmazsa ben de bunu alacağım. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı