8G DDR3 RAM ve o işlemci ile aldığınız FPS gayet iyi bence. R5 1600 AF + 16G DDR4 ve 1650 dengi bir kartla şehir içi 40 FPS alıyorum.
Benimde gözüme çarptı ama nereydi unuttum.@xanax32 Hocam yerini tam hatırlamıyorum ama "Oynanış" kısmında, galiba NPC yoğunluğunu ayarlayabiliyordunuz. Onu düşüğe çekerseniz bir nebzede olsa FPS artışı olur.
Yaptım biraz daha iyi oldu.@xanax32 Hocam yerini tam hatırlamıyorum ama "Oynanış" kısmında, galiba NPC yoğunluğunu ayarlayabiliyordunuz. Onu düşüğe çekerseniz bir nebzede olsa FPS artışı olur.
İzlediğiniz videonun linkini atar mısınız?Benimde gözüme çarptı ama nereydi unuttum.
Yaptım biraz daha iyi oldu.
Arkadaşlar videoları izliyorum onlarda FPS yüksek ama bende düşük.
Oyun dosyasını doğruladım düzeldi sorun.
@Eternal777 Belirli yerlede kasıyor ben 720P de oynayamıyorum adam 1080P de oynuyor.
Oyun dosyasını doğruladım düzeldi sorun.
@Eternal777 Belirli yerlede kasıyor ben 720P de oynayamıyorum adam 1080P de oynuyor.
Benim ki 4+4.Videodaki RAMler 2x4, senin nasıl?
Sahte mi yani?Bu ne ya hiç inandırıcı değil. Ben daha iyi bir sistemle Medium'da 50 FPS zor alıyordum.
Bana sahte geldi, 1333 Mhz + 3570 hiç inandırıcı değil.Benim ki 4+4.
Sahte mi yani?
Sizin daha iyi dediğiniz sistem neydi? Low ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz?Bana sahte geldi, 1333 Mhz + 3570 hiç inandırıcı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.