GTX1650 sistemde Cyberpunk 2077 çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
@xanax32 Hocam yerini tam hatırlamıyorum ama "Oynanış" kısmında, galiba NPC yoğunluğunu ayarlayabiliyordunuz. Onu düşüğe çekerseniz bir nebzede olsa FPS artışı olur.

@xanax32 Hocam yerini tam hatırlamıyorum ama "Oynanış" kısmında, galiba NPC yoğunluğunu ayarlayabiliyordunuz. Onu düşüğe çekerseniz bir nebzede olsa FPS artışı olur.
Benimde gözüme çarptı ama nereydi unuttum.
Yaptım biraz daha iyi oldu.
Arkadaşlar videoları izliyorum onlarda FPS yüksek ama bende düşük.

Son düzenleme:
Oyun dosyasını doğruladım düzeldi sorun.
@Eternal777 Belirli yerlede kasıyor ben 720P de oynayamıyorum adam 1080P de oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@Eternal777 Belirli yerlede kasıyor ben 720P de oynayamıyorum adam 1080P de oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodaki RAMler 2x4, senin nasıl?

Bu ne ya hiç inandırıcı değil. Ben daha iyi bir sistemle Medium'da 50 FPS zor alıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı