GTX1660 kronik sorunlu mu?

Hayır değil. 1660'ın daha az tercih edilmesinin sebebi fiyatından dolayı. 1660 alınan yerde çok az farklarla 1660S gibi daha f/p ve yaklaşık 20% daha performanslı bir kart alınabiliyor. Bu yorumları yapan arkadaşlarınız büyük ihtimal GT 730 gördüğünde ''ulen 4 cigolayt RAM var kesin iyidir hee'' demiştir.

Bilgisiz insan topluluğu. Yaşlar 15 filan mı?
En fazla 12. Haqqusun discord sunucusun da hepsi. '' kaç fps alır? '' soruları da çok fazla.
1608661579049.png
Titriyorum.

Haqqus da iyi PC topluyor ama sadece Vatan. Daha fiyat performanslı toplamıyor ve bazen reklam olsun diye saçma ürünler tanıtabiliyor. Kitlesi de zaten genel olarak 10-15 yaş arası bir kitle.
En fazla 12. Haqqusun discord sunucusun da hepsi. '' kaç fps alır? '' soruları da çok fazla.
Eki Görüntüle 795661 Titriyorum.

Kafayı yiyeceğim atma artık SS :D.

Haqqus da iyi PC topluyor ama sadece Vatan. Daha fiyat performanslı toplamıyor ve bazen reklam olsun diye saçma ürünler tanıtabiliyor. Kitlesi de zaten genel olarak 10-15 yaş arası bir kitle.

Kafayı yiyeceğim atma artık SS :D.
O arkadaş bana nedense aşırı derecede itici geliyor. Dolandırıcı mahalle bilgisayarcısı tiplemesi var. 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı