4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #11 YSNHNCR dedi: Anladım, peki sağolun Genişletmek için tıkla... Tam bütçeniz nedir? 7000 TL olur ise BLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kaçırmayın derim. Galiba olmuyor ama Son düzenleme: 9 Aralık 2020
YSNHNCR dedi: Anladım, peki sağolun Genişletmek için tıkla... Tam bütçeniz nedir? 7000 TL olur ise BLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kaçırmayın derim. Galiba olmuyor ama
YSNHNCR Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 173 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #12 40ayak dedi: Tam bütçeniz nedir? 7000 TL olur ise BLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kaçırmayın derim Genişletmek için tıkla... Maalesef o kadar çıkamıyorum..
40ayak dedi: Tam bütçeniz nedir? 7000 TL olur ise BLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kaçırmayın derim Genişletmek için tıkla... Maalesef o kadar çıkamıyorum..
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #13 YSNHNCR dedi: Maalesef o kadar çıkamıyorum.. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. 40ayak dedi: Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu da bırakayım buraya bakarsınız kararınızı kolaylaştırır. Son düzenleme: 9 Aralık 2020
YSNHNCR dedi: Maalesef o kadar çıkamıyorum.. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. 40ayak dedi: Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu da bırakayım buraya bakarsınız kararınızı kolaylaştırır.
YSNHNCR Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 173 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #14 40ayak dedi: Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu da bırakayım buraya bakarsınız kararınızı kolaylaştırır. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Gaming gen tr hakkında ne düşünüyorsunuz ?
40ayak dedi: Dediğim gibi alın geçin 10400 sistemi güvenmedi iseniz konu açıp sorabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu da bırakayım buraya bakarsınız kararınızı kolaylaştırır. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Gaming gen tr hakkında ne düşünüyorsunuz ?
4 40ayak Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 465 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #15 YSNHNCR dedi: Yardımınız için teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Gaming gen tr hakkında ne düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir kendi bilgisayarımı oradan aldım,sorunsuz ve 2 günde elim ulaştı paketlemede güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
YSNHNCR dedi: Yardımınız için teşekkür ederim, sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Gaming gen tr hakkında ne düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir kendi bilgisayarımı oradan aldım,sorunsuz ve 2 günde elim ulaştı paketlemede güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.