GTX560 Ti: Zotac mı ASUS mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mertcan

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2012
Mesajlar
166
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kesinlikle ASUS u öneririm. Hem kalite hemde çizgi den dolayı. Zotak kı yıllar önce kullanmıştım ısınma sorunu yaşıyordum şu anda durum nedir tam bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Özelliklede referans modellerden uzak dur. Birde yeni çıkacak GTX 660 yada fiyatı inmesi için GTX670 i bekle bunlar çok daha verimli olacaktır.
 
Teşekkürler. Yeni yorumları bekliyorum arkadarsalar. Gerçekten zotac'ın fanı yetersiz gibi ama pc icindeki fanlar iyi olduğundan ekran kartı ısınma yapmaz. :)
 
Teşekkürler. Yeni yorumları bekliyorum arkadarsalar.Gerçekten zotac'ın fanı yetersiz gibi ama pc icindeki fanlar iyi olduğundan ekran kartı ısınma yapmaz. :)

Kaç fan koyarsan koy refereans modeli özel soğutuculu kartlar kadar soğutamassın. Doğasına aykırı. Ha belki soğutursun fanı %70-80 de çalıştırırsın. Ama kasanın yanında durabilirmisin bilemem.
 
700 TL ye kadar bütcem var ekran kartı icin bir tane önerir misin ?
 
Gigabyte miktarına sakın kanma. Full HD çözünürlüğün üstüne çıkmayacaksan kesinlikle gerek yok. Zotac'ın referans soğutması ile overclock yapamazsın. Ayrıca kart en az 15 derece daha sıcak çalışır. Yine kart ısınınca da çok gürültü yapar. Zira sadece bir fan var ve bu fan soğutmada zorlanacaktır. ASUS'un DirectCU II soğutmasında yine ısı boruları doğrudan grafik işlemciye temas ediyor. Zotac'ta ise arada bir plaka var. Yani her koşulda ASUS kazanıyor. Son olarak ASUS'un çekirdek frekansının da daha yüksek olduğunu belirteyim ;)

ASUS - Ekran Kartı- ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5
 
Teşekkürler Recep abi bende bu kartı düşünmüştüm ama ASUS - Ekran Kartı- ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5 bu kart ile VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı bu kartın farkı ne sence Nvidia mı AMD mi ?
 
Kesinlikle HD 7850 derim ;) Daha az güç tüketimi, daha az ısınma ve daha fazla performans ;)

PEBbr.gif
 
Ama yani, bir Hd7850 varken... Kimsenin Gtx 560ti alacağını sanmıyorum. Çünkü ortada 10 FPS gibi rakam var. Zaten aradaki fiyat farkıda, bunu kapatiyor. ;) Yani benim bütçem, HD 6870 almaya yetiyor ama Hd7850 almaya yetmiyor diyorsan GTX 560ti al. Yani ikisi arasında bir kart.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı