Gtx660 Watch Dogs Donma Sorunu

Corsair45

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sık sık takılma, donma sorunları yaşıyorum. Oyun korsan. Uptade 1 yaptım fakat sadece video geçişleri düzeldi diğer takılmalar devam ediyor özellikle araba sürerken şehirde donuyor. Görev yaparken donma yok.

Ram 4 gb olduğu için mi acaba ?

Çok sıkıldım bu işe. Herifi kovalıyorum görevde donup duruyor takılıyor sürekli zar zor oynadım. Ne yapmak lazım daha üst bir ekran kartı mı alayım ? Low ' da bile kasıyor. Çözünürlük düşük bide.

1280x1024.

Böyle devam edeceğim demek ki uptade gelene kadar. Peki ram almama gerek var mı ? 4 gb var şuan bir zararı olur mu oyuna ?

4 GB ram oyunu açar, ama bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Başka oyunlar içinde gerekliyse bir 4'lü daha alın derim. Ayrıca şu an oynamayın oyunu. Takıla takıla oynayacağınıza, sorun düzelince düzgün oynarsınız. Takılırken görev yapılmaz, yapılırsa da benim gibi takıldığı için bir daha yapmak istersiniz. İçinizde kalır. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı